woensdag 28 maart 2018

Smoothie perzik peer

Smoothie van aardbei, perzik , banaan en peer. Anders, Ontbijt, personen, Slank, Hollands. Een heerlijke zoete smoothie , waar je geen suiker of honing aan toe hoeft te voegen.


Je kunt zowel verse perziken als uit blik gebruiken. Dat de zomer nu voorbij is, wil natuurlijk niet zeggen dat we geen lekkere smoothies kunnen maken. Normaal geeft een smoothie me een lekker zomer gevoel, maar in de herfst drink ik ze net zo graag.


Bereiding: Snij de perziken. Mango is een heerlijke vrucht die met de tropische temperaturen natuurlijk niet kan ontbreken. Bovendien is mango cholesterolverlagen goed voor je hui goed voor je concentratie en nog veel meer! In dit artikel lees je waarom je voor een mango smoothie moet kiezen en vindt je heerlijke mango smoothie recepten! Ik kies vaak voor een halve banaan.


Dit maakt je smoothie ook wat zoeter. Avocado of kokosnoot: zorgt er ook voor dat je smoothie wat dikker wordt en geeft het daarbij extra calorieën en (gezonde!) vetten . Zelf smoothie samenstellen? Stap 1: Favoriete fruit. Kies je favoriete fruit, of combineer twee smaken. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Begin je dag met een dansje met perzik , banaan en Alpro Kokosnootdrink. Lekkere smoothie recepten met appels van fruit. Elke week nieuwe recepten met je favoriete fruit uit de fruitbox!


Bekijk ons assortiment en bestel een fruitbox eenvoudig online! Deze groene smoothie bevat onder andere avocado en peer en smaakt lekker zacht en romig. Wil je de smoothie met peer en avocado als ontbijt nemen? Voeg dan ook wat havermout toe en je hebt een lekker fruitontbijtje! Hoe maak je de perzik slush?


Schil de perziken en verwijder de pit. Zet de perziken voor uur in de vriezer. Blend (na uur) de bevroren perziken samen met het crushed ijs totdat het een gladde massa is.


Voeg er naar smaak de gewenste hoeveelheid wodka aan toe. Snijd één schijfje citroen, deze kun je later gebruiken . Bijna alles kan in de blender. Ga je voor een variant met spinazie en tarwegras of een vitaminerijke boerenkool- of fruitsmoothie ? Een zonnige smoothie van nectarine en banaan. Zorg ervoor dat de nectarines goed rijp zijn, dan smaken ze het best!


Wist je trouwens dat nectarines eigenlijk mutaties van perziken zijn? Als je dit als ontbijt of lunch wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts