vrijdag 30 maart 2018

Brasserie tot zo high tea recensie

Van te voren heb ik mij behoorlijk bang laten maken door de recensies op deze site, maar we zijn toch gegaan. Beiden hadden we ons voorbereid op het allerergste, dan kon het alleen maar mee vallen ;). Hightea stelde niks voor, pickwick zakje en thermosfles water. We kregen met ze 2en kleffe witte boterhammen met euroshopper kaas en ham.


De droge scones en het stukje cake waren niet veel beter. In de wc geen zeep om handen te wassen. Ervaar de gastvrijhei professionaliteit en kwaliteit op elk moment van de dag met een ontbijt, lunch of diner in brasserie De Woldberg van Huis ten Wolde in De Bult. Maar ook serveren wij high tea of high wine bij de openhaard.


Doordat het meerdere zalen heeft zijn er veel mogelijkheden. Zo kun je een smakelijke en sfeervolle lunch of diner voor twee hebben, of is het de ideale plek om een zakelijke vergadering, een . Lekker uit eten in Breda? Ontdek de beste High tea restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak. Goed dat de bediening een pauze voorstelde waarin we ook de tijd hadden tot helemaal bovenin te gaan om van het uitzicht te genieten. Zo wordt er geadverteerd.


Wij hebben hier een high tea gedaan, was superlekker, heerlijk soepje vooraf groot assortiment met allerlei hartige en zoete hapjes. Bij het naar huis gaan kon er geen vriendelijk woord of tot ziens vanaf. Brasserie Kids-Time Nog geen foto . Normaal ben ik niet zo van de online recensies schrijven, maar nu moeten me toch echt wat dingen van het hart. Dagelijks kun je, tussen 15.


Van een uitgebreide high tea tot een heerlijke lunch of een smakelijk diner, bereid met verse en zelfs huisgemaakte ingrediënten. Royal Afternoon Tea voor echte . Uiteraard heten wij u ook graag welkom als u gewoon voor een kopje koffie of thee komt. Heeft u zin in een gezellige . De Eetkaamer Uden aan het Brabantplein is niet alleen een restaurant Uden.


Uitsluitend op reservering en vanaf pers, kunt u vanaf 13. Kortogezellig Eten en Drinken! Wij hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie zo duidelijk mogelijk voor je inzichtelijk te maken.


Lees onze recensies op Eet. Wij kunnen ons voorstellen dat je met vragen blijft zitten na het lezen van de . Reserveer nu of lees hier eerst de betrouwbare recensies en tips van Smaakvolgers uit Arnhem. Bovendien bezit het restaurant een enorm terras die wel plaats biedt tot zitplaatsen. Het terras kijkt uit op een binnenplaats met speeltuin, ideaal voor gezinnen met kinderen. Gelegen midden in het 15e eeuwse stadspaleis Het Markiezenhof in Bergen op Zoom.


Restaurant La Pucelle is de locatie voor een heerlijk diner, het vieren van een feest of bruiloft of het organiseren van een vergadering. Laat anderen weten wat je ervan vindt. Mijn 50e verjaardag hier gevierd.


Alles was tot in de puntjes verzorgd. De High Tea was héérlijk. Fritattensuppe en Sachertort e! Lunchrecensie : Fresh Today.


Dit zijn broodjes geïnspireerd door de landen rond de Middellandse Zee, van Italië en Spanje tot Griekenland en Turkije. Via vrienden van mijn broer kreeg ik een kortingskaart van euro voor restaurant SE geldig tot maart. Later in de middag kwamen er nog twee tweetjes voor een high tea , eentje via een Groupon.


Een heel gewoon - als ik zo vrij mag zijn - gerechtje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts