vrijdag 16 maart 2018

Plateau open haard natuursteen

Klik hier voor een overzicht van het aanbod schouwen. Steeds meer (gas) haarden worden voorzien van een prachtig, veelal zweven natuursteen plateau. De constructie hiervan vergt aandacht en expertise waar wij als kachelleverancier al jaren ervaring in hebben.


De bestaande openhaard met een steens schouw en plateau van ingelegde, geglazuurde . De haard past uitstekend bij het zwarte natuurstenen haardplateau. Deze werkzaamheden kunnen allemaal worden overgelaten aan het team van Dominicus!

Door SimonvanLit Gerealiseerde projecten . Stokertje levert uw haardplateau. Een prachtige combinatie! Met een haardplateau van natuursteen in combinatie met een inbouwhaard of inzethaard geeft u uw inrichting een uniek en geheel eigen karakter.


Bovenstaande modellen zijn slechts een selectie uit onze collectie. Schouw of plateau die bij u past. Oude tijden herleven en de stijl wordt ook nu weer veelvuldig toegepast in nieuwbouw van.


Natuursteen wordt al eeuwen gebruikt als ombouw voor klassieke haarden.

De plateaus zijn naast het standaard assortiment, geheel naar wens in samenspraak met de Kachelplaats specialisten te ontwerpen. Vrijwel niets is onmogelijk, waardoor u van uw inbouwhaard een unieke design haard kan maken. Het is eigenlijk een moderne variant van de schouw. Deze verschillende soorten steen hebben allemaal hun eigen unieke kenmerken en uitstraling.


Klassiek, eigentijds, minimalistisch of rijk gedecoreerd. Meer eigentijds zijn de moderne haardplateaus. De gezelligste plek in huis: om de openhaard.


Afgewerkt met een prachtig marmeren of composiet plateau. Bij ons vind u altijd een kleur die past in uw interieur. Open haard hoekmodel met natuurstenen plateau.


Vroeger bestond het plateau van de openhaard vrijwel altijd uit plavuizen met rondom houten balken. Vandaag de dag is er heel wat meer keus op dit gebie zoals bijvoorbeeld een strak plateau van composiet of natuursteen. Kom langs bij Tetterode.


Als men geen klassieke inrichting nastreeft, dan kan ook een strak uitgevoerd haardplateau van natuursteen uitkomst bieden. Dat plateau met daarop een vuurkorf kan van natuursteen gemaakt worden. In alle gevallen is dat.


Vele materialen zijn krasvast en hittebestendig.

Naast de vele natuursteen materialen leveren . Van oudsher worden haarden verfraaid met natuursteen. Bekend zijn de zwart marmeren schouwen die soms majestueus, maar ook in eenvoud werden uitgevoerd. Ook het horizontale plateau voor de open haard leent zich uitstekend om in natuursteen te worden gemaakt. In verschillende soorten natuursteen verkrijgbaar en op verschillende manieren bewerkt, waardoor het een glad of juist ruw uiterlijk krijgt.


Wij hebben een ruim aanbod openhaarden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts