vrijdag 9 maart 2018

Smoothie perzik kiwi

Schenk de yoghurt in de blender, schil de perzik , de banaan en de kiwi. Ingrediënten voor smoothies (flinke glazen). Bereiding: Snij de perziken , aardbeien, banaan en kiwi in stukjes. Giet de sinaasappelsap in de blender, zet hem aan en voeg geleidelijk het fruit toe. Deze tropische smoothie is vrij zoet, maar geeft je een echt zomers gevoel.


En de ingrediënten zijn allemaal erg gezond. Naast bovenstaande smoothies blijft deze aardbeien-avocado smoothie nog steeds mijn favoriet . Smoothies zijn er in vele smaken. Veel combinaties van smaken zijn verrassend lekker. Dat geldt ook voor de friszoete banaan- perzik smoothie ! Een heerlijk zoete smoothie bomvol vitaminen.


Mango, banaan, perzik en passievrucht met een beetje lijnzaad. Puur genieten, zo gemaakt. Het is ook nog gezond ook! Bijna alles kan in de blender recepten van smoothies in overvloed.


Van aardbeiensmoothie tot groene smoothie. Deze gezonde smoothie is snel en gemakkelijk te maken. Lekker om de dag mee te beginnen, als tussendoortje en zelfs als toetje. Voor een lekkere smoothie is altijd goed moment.


Dat smoothies populair zijn dat begrijpen we wel. Een makkelijke manier om de juiste stoffen binnen te krijgen en het is nog ontzettend lekker ook! Als alles lekker is wat er in gaat kan het niet anders dan dat het smullen wordt.


Deze smoothie is ook een hele lekkere combinatie! Schil de perzik en de kiwi. Was de aardbeien en snijd de kroontjes eraf. Snijd de perziken , aardbeien, banaan en kiwi in stukjes. De smoothie is klaar als er geen klonten fruit meer inzitten.


Met yoghurt en fruit maak je de lekkerste smoothies , deze sinaasappel- kiwi smoothie bijvoorbeeld! Een lekker verfrissend drankje op een zomerse dag. Want in deze perzik smoothie met aardbeien gaan ook nog banaan en sinaasappels. Voeg Alpro Kokosnootdrink Original toe 4. Stop alle ingredienten in de blender 3. How it starts, depends on you.


Download de Alpro ontbijtgids. Stap 1: Favoriete fruit. Kies je favoriete fruit, of combineer twee smaken. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Je kan ook bevroren fruit in stukjes gebruiken (mango, aardbei, perzik ) als basis voor een frozen smoothie , met vers fruit in stukjes (banaan, kiwi , zwarte bessen, aalbessen…), muesli of granola en sesamzaa pompoenpitten, of hennepzaad om het geheel een extra crunchy topping te geven boordevol . Ik kies vaak voor een halve banaan. Dit maakt je smoothie ook wat zoeter. Avocado of kokosnoot: zorgt er ook voor dat je smoothie wat dikker wordt en geeft het daarbij extra calorieën en (gezonde!) vetten . Je kunt zowel verse perziken als uit blik gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts