woensdag 28 maart 2018

Aeg wasmachine stoomprogramma

Wilt u een stoom programma draaien met de wasmachine ? Ook wordt de resterende programmaduur aangegeven en deze machine is voorzien van een vloeibaar wasmiddel inzet. Met stoomprogramma voor het verminderen van luchtjes en kreuk. Een nieuwe trend op het gebied van wassen zijn wasmachines met stoomfunctie. Bij merken als LG, Miele en AEG zien we al .

Door de temperatuur en het was- of droogprogramma aan te passen kan je veel delicate kleding thuis wassen. Heeft je wasmachine een stoomprogramma ? De Plus Steam optie rond elke wascyclus af met zachte stoom waardoor de vezels in je kleding worden ontspannen en . Deze wasmachines van AEG gebruiken stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen zodat u ze meteen weer kunt dragen. U kunt ook uw wasprogramma afronden . Zoek jij naar een goede AEG stoomwasmachine ? Dit houdt automatisch in dat je hierbij ook de keuze hebt tot het gaan voor een basismodel of een geavanceerd type. AEG is als merk trouwens een vaste .

Met de ProSteam-technologie voegt u tijdens uw wasbeurt stoom toe, waardoor kleding tot 30. Voor wie niet van strijken houdt, is een stoomwasmachine erg handig. Kleding komt namelijk minder gekreukt uit de trommel zodat je sneller klaar bent met strijken. Een wasmachine met stoomfunctie heeft verschillende voordelen.


Allereerst komt je kleding schoner uit de was doordat de stoom doordringt in de vezels. Met een wasmachine met stoomfunctie kun je naast wassen met alleen water ook wassen met stoom. En door te wassen met stoom kun je water besparen.


Als je bijvoorbeeld wasgoed wilt opfrissen en geurtjes wilt laten verdwijnen, kan dit gemakkelijk met een stoomwasprogramma. We bieden je stoomwasmachines van . Er zijn stoomwasmachines onder andere van de merken Miele, AEG en LG. Wasmachines met stoom zijn in staat om allergenen tot maar liefst 9 te verwijderen.


Na jaar, is thuis onze Miele wasmachine kapot gegaan. Mama wil graag opnieuw een Miele omdat dat globaal gezien wel de degelijkste wasmachines zijn, al kosten ze meer. Ook de stoom -functie op de nog duurdere modellen, waardoor er minder gestreken moet worden, spreekt aan.


Stoomwasmachines worden steeds populairder. De laatste maanden zijn er een aantal modellen stomwasautomaten geintroduceerd. Wat zijn precies de voordelen van wassen met behulp van stoom en wat is het verschil ten opzichte van traditionele wasmachines ?

Veelzijdige wasmachine met stoomfunctie. De AEG L7FE84ES is een veelzijdige wasmachine die van wassen wel een heel eenvoudige klus maakt. Dankzij de stoomfunctie beperk je zelfs de tijd die je kwijt bent aan strijken tot een minimum. Als je niet van strijken houdt, ga je voor een wasdroger met stoomfunctie. Een stoomfunctie geeft je kleding een beter droogresultaat.


Je wasgoed wordt tijdens het drogen licht gestoom zodat je was zonder diepe kreuken en vouwen uit de droger komt. Hierdoor ben je snel klaar met strijken of is het zelfs helemaal niet . De AEG L7FE86EW wasmachine zorgt voor de beste en betrouwbaarste kledingverzorging. Zo wordt ieder wasprogramma op maat afgestemd. De stoomfunctie zorgt ervoor dat je gekreukte, gedragen kleding gemakkelijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts