maandag 12 maart 2018

Eiken keuken aanbieding

Showroom aanbieding Handgemaakt Massief Eiken korting Prijs van € 30. Op zoek naar houten keukens ? Ontdek ons merk Old Wood. Eiken houten keukens met natuurlijke uitstraling en noesten, gecombineerd met modern design.


Wij werken altijd met nettoprijzen en transparante offertes.

Lees meer over ons familiebedrijf en bekijk ons aanbod! Werkblad: Duropal stonelook. Kleur: natural asteiche. Extra informatie: Mooie strakke landelijke massief eiken keuken.


Eiken is de meest gekozen houtsoort voor keukens. Warm hout is perfect te combineren met moderne materialen. Bekijk onze eiken keukens direct online. Beschrijving van artikel.

Oosterschelde Massief eiken keuken. Aanbiedingstype : showroomkeuken. Deze showroomaanbieding is een unieke kans! Voor een relatief lage prijs heeft u een kwalitatief hoogwaardige keuken. Hout komt weer helemaal terug, zowel in klassieke- als design keukens.


Met name eiken keukens zijn populair. Wegens verhuis naar het buitenland. Gehele keuken met donkergroen massiek eiken deuren. De grepen zijn van staal om het contrast neer te zetten en het karakter van het massief eiken hout extra te benadrukken.


In de showroom van Kral Keukens vindt u meer dan 500 . Kom ze aanschouwen bij ons in de showroom. Eiken blijft één van de populairste houtsoorten voor keukens. En met goede reden, als je het ons vraagt.


Eiken keukens zijn stijlvol, eigentijds en brengen een prettige sfeer in huis. Laat je inspireren op onze website en neem desgewenst vrijblijvend contact op voor een afspraak. Al generaties lang vervaardigt de Bosbeke houten keukens , badkamers en dressings uit massieve eik.


Bezoek onze website en ontdek enkele van onze creaties!

Deze prachtige keuken met schiereiland en kastenwand mag onze showroom verlaten. Hoogglans gelakte combinatie in de kleuren zwart en wit. De keuken wordt aangeboden inclusief composiet stenen werkblad en apparatuur voor € 3. Nostalgische eiken keuken. Deze op maat gemaakte massief eiken keuken , is een plaatje in bijvoorbeeld uw oude boerderij. Apparatuur: Fornuis Afzuigsysteem Koelkast Vaatwasser Kraan.


Deze keuken is: – In elke afmeting en . Bent u op zoek naar (massief) eiken houten keukens ? Kom voor uw eikenhouten keuken naar Ekelhoff in Nordhorn! Deze industriële keuken past perfect bij een woonstijl waar beton, hout, stof en leer de basis vormen. De oud eiken houtlook geeft warmte aan de stoere look met koel trendy nachtblauw.


De handlettering op de schoolbordverfwand en de smeedijzeren schragen geven de ruimte een extra personal touch. Exclusieve oud eiken keuken met composiet werkblad. Deze exclusieve complete keuken met warme, stoere uitstraling heeft een U-opstelling.


De combinatie tussen oud eiken houtlook met verticale nerven en de minimalistische grepen geeft hem een moderne touch. In de tussen twee nissen ingebouwde ruime .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts