vrijdag 23 maart 2018

Keukenmaxx klantenservice

Stel uw vraag en krijg binnen werkdagen antwoord. Vervelende missers in het ontwerp, dertien weken (een kwárt jaar!) wachten tussen eerste installatiedag en de uiteindelijke montage van het aanrechtbla twee lekkages (hoe moeilijk kan het foutloos monteren van een afvoer zijn?) en slecht communicerende klantenservice. Dit is niet echt een vraag maar een waarschuwing Mocht u een keuken kopen wees alert keukenmaxx beloofd heel veel maar na komen Ho maar heb nu al. Ik ben al weken met de klantenservice van keukenmaxx aan het bellen en mailen.


Keukenmaxx is absoluut te vermijden. Ik weet zeker dat dit niet door onzorgvuldig gebruik is gekomen. U kunt zich voorstellen dat we op deze manier niet tevreden zijn met het keukenblad.


Binnen afzienbare tijd hebben . Momenteel nog steeds aan het wachten op een reactie op een antwoord van de klantenservice en showroom samen. Op september en oktober wordt de keuken geleverd en geïnstalleerd. Of wij graag alle voorbereidingen willen treffen.


Ook vroeg de klantenservice of de betaling al . Ze vertelt meer over haar werkzaamheden. Belangrijkste aandachtspunt is de montage, dit is aanvankelijk op meerdere punten aantoonbaar niet goed verlopen en slordig gehandeld door de monteur. Moet daarbij direct zeggen dat ook dit door andere kundige monteurs voorzover mogelijk is opgelost en er een vriendelijke klantenservice is.


Hoofddorp zijn nu op Monsterboard. Een klantenservice , die die meetfout op ons wil afschuiven. De klantenservice zelf komen vooralsnog vriendelijk en meewerkend over.


BRIMNES Kast Met Deuren Zwart IKEA. Resultaten Gevonden Voor `keuken`. Grootste keuken- en apparatenshowroom van Nederland. Bekijk hier de vacature op Vacaturesite Twiglers. Te zot voor woorden… Tot op de dag van vandaag geen reactie van keukenmaxx niet op telefoon, mail en post….


Eerst kan alles, maar zodra je getekend hebt vallen ze door de man slechte montage, onkundig personeel, slechte communicatie klantenservice , afspraken die steeds verschoven worden ivm weer een . Schriftelijk contact is in dit geval. Het overzicht met alle adressen. U vindt ons in de Pesetastraat in . Door middel van een rondleiding door de.


Medewerker Klantenservice. Het klinkt misschien cliché, maar als medewerker klantenservice. Kom jij ons team versterken? Rudolf is medewerker Klantenservice bij De Mandemakers Groep (DMG).


Hij vertelt wat er allemaal bij . Heb je nog vragen over een review? Zoek Nog Huis Vacatures beschikbaar in Waddinxveen op Indeed. Vanaf uw eerste voetstappen in onze showroom tot de installatie ter plaatse, en ook na ingebruikname staan onze vakmensen volledig tot uw beschikking voor een ongeëvenaarde klantenservice. Een nieuwe keuken kiezen was nog nooit zo eenvoudig.


In deze functie houd je actief contact met leveranciers en met interne afdelingen. Je bent dus een hele belangrijke schakel in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts