dinsdag 30 augustus 2016

Elektrische haard met warmteafgifte

Heb je naast een knusse sfeer ook behoefte aan een bescheiden en plezierige warmte ? Dan is een elektrische haard met verwarming een uitstekende keus. Dus gebruik de haard niet als hoofdverwarming! Ben je op zoek naar een sfeerhaard die ook warmte afgeeft?


In dit overzicht vind je alle elektrische haarden met een verwarmingsfunctie.

Een haard geeft uw inrichting nieuw elan. Maar wat nu als u geen schoorsteen hebt? Dan heeft HAVÉ de oplossing: elektrische kachels zijn terug van weggeweest. Er zijn modellen die ook warmte (en zelfs koelte) afgeven.


Een elektrische haard is daarom ook meer bedoeld als sfeerobject. Bovendien heb je er veel minder werk mee, want je hoeft geen hout te hakken of andere materialen op het vuur te gooien om warmte en sfeer te creëren. Het stroomverbruik van . Vooral de elektrische varianten en gaskachels maken het je veel gemakkelijker.

Een sfeerhaard op gas is vrijwel hetzelfde qua werking als een reguliere gaskachel. Alle Radiance modellen beschikken over een variabele warmteafgifte tussen of 0kW en zijn voorzien van een afstandsbediening met een thermostaat, maar u kunt ook genieten het vlammenspel zonder . Met een traditionele haard kan het snel erg warm worden in ruimtes die al perfect worden geconditioneerd. De elektrische sfeerhaarden hebben twee standen: de sfeerstand en warmtestand. Geniet van warmte zonder een schoorsteen of rookkanaal te moeten monteren. Kies voor een elektrische haard van Van Manen Kachels.


Heeft u een woning zonder rookkanaal, maar wilt u wel graag genieten van een intrigerend vlammenspel en behaaglijke warmte ? Dat kan uitstekend met een elektrische kachel of haard , ook wel schijnvuur genoemd. Heb je een woning zonder rookkanaal, maar wil je wel genieten van het vlammenspel en aangename warmte ? Dan biedt een elektrische haard of kachel uitkomst. Met een elektrische haard is sfeervolle stralingswarmte binnen ieders bereik en alles wat je nodig hebt, is een stopcontact. Kies dan voor een elektrische sfeerhaard. Wilt u geen hout- of gaskachel plaatsen?


De meeste modellen hebben een verwarmingsfunctie. Als u deze inschakelt, verspreidt hij een aangename warmte. Elektrische sfeerhaarden met een levendig en bedrieglijk echt vlammenspel.


In onze showroom vindt u mooie natuurstenen schouwen voor uw elektrische haard.

U kunt bij ons een elektrische haard kopen met een maximale verwarmende vermogen van 2kW. Sommige modellen geven helemaal geen warmte af. Voor een goedkope elektrische haard bent u ook bij de Warmtestore aan het juiste .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts