dinsdag 16 augustus 2016

Stormink roosterwijzigingen

Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Wij kijken naar jouw talenten en begeleiden je wanneer dit nodig is. Dit doen we samen met je ouders of verzorgers. Het Stormink wil je echt een fijne schooltijd geven.


In de brugklas maken wij tijdens de mentorlessen gebruik van de methode Knap Kind. Je eigen school binnen de school. Meldcode kindermishandeling en huiselijk geweld. Hoofdstuk 6: Lestijden, vakanties, verlof en aanwezigheid.


Engels extra op het rooster van de leerlingen;. Veel aandacht voor talentontwikkeling;. Han Nijboer is per mei a. Carmel College Salland in Raalte.


Wij feliciteren hem van harte met deze mooie benoeming. Volg huiswerkbegeleiding of bijles bij Studiekring. Hiermee informeren wij u over de Citotoetsen die binnenkort worden afgenomen bij de . Stormink leerlingen zijn sinds eind januari in training voor de Ijsselloop. Rooster voor toetsweek weten?


Arkelstein is de school. In en naast je gewone rooster. Zo ontdek je wat het best bij je past en wat je leuk vindt. Ervaring die maakt dat je . De schooldag duurt in principe tot en met 16.


Bij het maken van afspraken dienen ouders en leerlingen hiermee rekening te houden. Voor de stageleerlingen gelden andere tijden. Dit wordt via het stagecontract kenbaar gemaakt. Het meeste contact zult u als ouder hebben met de mentor van uw zoon of dochter. Dat contact verloopt via telefoon en via . De spil in de zorg voor de leerling, zowel cognitief als sociaal-emotioneel, is de mentor, uiteraard gesteund door vakdocenten en de teamleider.


Uitgangspunt voor die zorg zijn de gegevens van de basisschool (leerlingdossier) aangevuld met de informatie die de . In die week zijn er geen lessen volgens het rooster , maar is er een speciaal programma. Het was dit keer extra bijzonder, omdat er nog nooit zoveel deelnemers van het Stormink zijn geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts