vrijdag 19 augustus 2016

Zaalverhuur bodegraven

De Vliethoeve in Bodegraven , een culinair rustpunt midden in het Groene Hart. Een zaal huren in Bodegraven voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Zaal huren in Bodegraven. Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Bodegraven. Sfeervolle zalen geschikt voor diverse feesten en gelegenheden, dat is zaalverhuur bij de Party Regelaar.


Wij doen aan zaalverhuur in het gezellige partycentrum Parola in Langeraar.

Ideaal voor wie zoekt naar zaalverhuur in de regio Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Boskoop. Kies uit diverse zalen voor allerhande . Responsive Joomla template for event organizers - JA Events II. De Doortocht is de gelegenheid voor feesten en partijen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor uitvaarten en condoleances. Hier vind je zaalverhuur mogelijkheden voor zakelijke en particuliere evenementen Gouda, Waddinxveen, Bodegraven , Woerden, Boskoop en omgeving.


De zaal is genoemd naar notaris Everts. Deze liet een vermogen na aan gemeente Bodegraven met de bepaling dat dit besteed diende te worden aan een culturele voorziening.

Hierop besloot de gemeente de voormalige werkplaats van zaadhandel Turkenburg te kopen en deze de bestemming te geven die het nu nog . Er is zaalverhuur mogelijk in wooncomplex De Meent te Bodegraven. Bij TAP Evenementenverzorging in Nieuwerbrug kunt u terecht voor feesten, partijen, catering, horecapersoneel, zaalverhuur , particuliere en zakelijke evenementen. Organiseert u een feest?


Neem vrijblijvend contact op met Patrick Olsthoorn voor een offerte. AC Bodegraven is centraal gelegen midden in het Groene Hart van Nederland. Tevens zijn er ruim voldoende gratis parkeerplaatsen. De perfecte keuze voor een ontspannen overnachting of een zakelijke bijeenkomst. Gister was ons feest super geslaagd.


Tijdloos, Grenzeloos, Eindeloos. Weijland Nieuwerbrug aan den Rijn. Zwanebloem Bodegraven. Zalencentrum De Brug ligt op een perfecte centrale locatie midden in Zuid-Holland met voldoende gratis parkeergelegenheid op minuten rijden van de snelweg Aen de buslijn Gouda- Bodegraven stopt . Bedrijfsgegevens van Paardenburgh in Bodegraven.


Adresgegevens, contactgegevens en bedrijfsinformatie van zaalverhuurder Paardenburgh te Bodegraven. Zalen voor feesten, recepties en borrels vindt u op Locaties. Bekijk, vergelijk en vind gemakkelijk de juiste zaal voor uw feest. Tijdens het herstellen van uw auto .

Kom gezellig met de hele famillie. Welkom op de site van onze gemeente. Al eeuwenlang wordt in onze kerk de Bijbel gelezen, gebeden en gezongen en wordt hulp geboden aan hen die dat nodig hebben. Bent u nieuw in de gemeente: welkom.


Zoekt u een adres van een kerkgebouw? De accommodatie beschikt over een sportzaal en een leslokaal. Beide ruimtes zijn voorzien van een kunststof sportvloer. Er zijn kleedruimten aanwezig, EHBO-ruimte met AED en deze locatie is voorzien van een kantine.


Een veelzijdig en gezellig Partycentrum voor al uw feesten, jubilea en bijeenkomsten maar ook vergaderingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts