woensdag 24 augustus 2016

Keukenzaken maasmechelen

Vraag om gratis advies en informatie. Van moderne keukens over een klassieke keuken tot landelijke keukens. Altijd een toonzaal dichtbij. Prachtige keukens, bijna alles is mogelijk ook eigen ontwerp.


Door de gezamenlijke goede afhandeling zullen wij u zeker aanbevelen. Bij ons kan u terecht voor: gevelstenen, dakramen, binnenmuurstenen , . Het begon allemaal meer dan jaar geleden in Overpelt. Al snel was het vakmanschap van Franssen over heel Limburg een vastgesteld feit. Vanuit Limburgse showrooms tekenen wij keukens uit voor de hele provincie. Met showrooms in Merksplas en . Dankzij onze eigen, interne productie maken we alle materialen perfect op maat.


Niet enkel keukens, maar ook maatkasten, binnendeuren en eiken vloeren. Wij realiseren interieurinrichting voor badkamers, slaapkamers, dressings,…. Op zoek naar een nieuwe keuken?


Vertel ons je keukendroom, samen met jou maken wij hem waar. Wat bijna 1jaar geleden van start ging als eenvoudige schrijnwerkerij is uitgegroeid tot een industriële specialist in interieurbouw, keukens en dressings. Bekijk ons assortiment: stijlvolle klassekeukens en luxekeukens. Ook budgetkeukens en hoger-lager keukens. Geautoriseerde bulthaup partner b. Verheyen keukens ervaringen?


Keukenhuis biedt uw droomkeuken op maat! De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is onze uitdaging om uw wensen met deskundig advies om te zetten naar uw droomkeuken. Gratis parkeren voor de deur. Sijben in Roermond is de woon-, slaap- én keukenspeciaalzaak in één.


Nog nooit werden zoveel merken samengebracht in onze showrooms! Maasmechelen Franssen keukens Franssen keukens. Maatwerkoplossingen voor kastwanden, dressings, keuken, woonkamer en badkamermeubels. Beleef en ontwerp samen met de beste keukenadviseurs van België uw toekomstige keuken.


Zou dan eens contact opnemen met de zaakvoerder van de 2e keukenzaak , en zien of hij op de hoogte is van deze regeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts