maandag 15 augustus 2016

Sphinx wastafel 345

Remove from listAdd to list. Bekijk ook de andere producten van SPHINX. Deze complete serie die bestaat uit baden, badmeubelen, spiegels, toiletten en wastafels.


Bij Sanitairwinkel vindt u een ruim assortiment van deze geweldige serie. Gratis verzending, dagen retourrecht en een gemiddelde beoordeling van 9. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.

Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! De centimeter brede wastafel heeft een kraangat en overloop. De centimeter brede wastafel heeft een kraangat en overloop. Met deze wastafel bewijst het merk dat moeiteloos opnieuw. Kranig hangt hij aan de wan zijn buik zelfverzekerd naar voren.


De rechte lijnen van de wasbak geven hem die stoere uitstraling. Soepel lopen de randen vervolgens over in de gladde wasbak. Sphinx verrast continu in vorm en design. Iedere badkamer krijgt .

Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Koop extra voordelig op Badkamermarkt. Toevoegen aan vergelijking. Let op dit is een showmodel!


Wastafels zijn verkrijgbaar in vele kleuren, maten en materialen. Bij Baderie vindt u voor ieder wat wils. A-merk wastafel of huismerk wastafel U heeft bij Baderie de keus uit een wastafel uit ons ruime assortiment . Koop nog voordeliger bij Excellence Badkamers B. Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. Selecteer dan de door u gewenste wastafel met bijpassende onderkast via uhuw. Levertijd Direct leverbaar.


Hij is tenslotte lekker groot. Alle gezinsleden kunnen er dus terecht. Niet allemaal tegelijk het liefst. Maar goe bij nood is er ruimte voor ieder. Deze witte onderkast heeft vier laden.


Dit complete badkamerconcept kent vele creatieve.

Onderstaand een deel van het assortiment, wilt u . Klik om de hele foto te vergroten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts