woensdag 10 augustus 2016

Barista workshop arnhem

Lunch In hartje Arnhem begint uw personeelsuitje in een gezellig restaurant met een verzorgde lunch. Deze bestaat uit een heerlijke soep, een luxe belegd broodje met divers beleg en een consumptie naar keuze (koffie,thee,melk). Onder het genot van een welkomstdrankje maakt u kennis met de barista . We bieden alles rond het thema koffie. Dan zijn de koffieworkshops van BABO Coffee misschien iets voor jou.


De workshops worden gegeven op de stoere trainingslocatie van BABO Coffee in Arnhem.

Barista workshop - basis. Diverse koffie workshops voor koffieliefhebbers. Voordat u een barista workshop van ons wilt bijwonen is het belangrijk om te weten wat een dergelijke workshop inhoudt.


Van beginner tot professionele barista , elke klant van Peeze krijgt een barista cursus. Staat jouw stad er niet bij? Melk opschuimen, bonen malen en een lekker espresso zetten!


Voor grote groepen die iets te vieren hebben, of meer willen leren . Stadsarrangement organiseert diverse bedrijfsuitjes door heel Nederland. Praktische informatie voor de barista cursus.

Als je eenmaal een leuke barista workshop gevonden hebt, wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk beginnen. Toch is het handig om van tevoren een aantal dingen te weten: bijvoorbeeld hoe moeilijk of makkelijk het nou eigenlijk is om barista te worden. Doppio Espresso in Arnhem.


Leer de kunst van het koffiezetten! Tijdens de barista workshop word je meegenomen in de wereld van koffie. De herkomst, de maling en bereiding van koffie staan in het eerste gedeelte van de avond centraal.


Wil jij echt de kneepjes van het vak leren, op koffiegebied? De aandacht voor kwaliteit van de kritische consument wordt steeds meer op waarde geschat door het bedrijfsleven. Koffie is booming business. Meld je dan aan voor een barista - workshop bij BABO.


Dit café heeft namelijk al heel wat. Tijdens een barista - workshop kun je wat van hun kunsten afkijken, maar gewoon rustig een bakkie drinken kan er natuurlijk ook. Tip: bestel bij je koffie een punt. Bovenbeekstraat Arnhem.


Bekijk ons aanbod en reserveer een barista workshop bij jou in de buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts