vrijdag 19 augustus 2016

Groene smoothie pruimen

De Romaine sla met pruimen smoothie is een recept voor een groene smoothie met eigenlijk maar ingrediënten. De agave siroop kun je optioneel toevoegen. Een lekkere frisse pruimen smoothie voor na het sporten of als lekker tussendoortje. Kijk snel op de blog voor dit lekkere smoothie recept!


Deze pruimen smoothie is goed te pruimen ! Samen met de meloen is het een heerlijk frisse en licht zoete fruit smoothie. Als je geen tijd hebt om een maaltijd te eten, is een ontbijt smoothie een uitstekend en gezond alternatief. Lekker als toetjes of gewoon tussendoor.


Goed: Pruimen zijn een zeer nuttig ingrediënt om de smoothie zoeter te krijgen zonder een krachtige smaak toe te voegen. Groene smoothie – ontzettend gezonde ontbijt smoothie! Verwijder de pit uit pruimen. Snijd ze in kleine stukjes. Doe er iets groens bij, spinazie, andijvie of boerenkool, en je hebt een heerlijke, supergezonde smoothie.


Eerst het filmpje kijken natuurlijk :), en dan doorklikken naar de groene smoothie recepten. Een zomerse smoothie met een tropisch tintje. Tip: Voeg extra water toe wanneer de smoothie niet naar wens is. Framboos, cranberry en pruimen smoothie.


De ingrediënten van deze smoothie klinken in eerste instantie misschien als een vreemde combinatie, maar de smaak is verrassend lekker. Er zitten veel vitamines, antioxidanten en vezels in dit drankje. Cranberry heeft ook een gunstige werking op de blaas. Met andere woorden: voeg. Onthoud dat een koolhydraatarme smoothie voornamelijk moet bestaan uit groenten.


Vermijd in dit geval: passievrucht, banaan, dadels, granaatappel en gedroogde pruimen. Ze hoeven niet geschild te worden. Voeg het vruchtvlees van de pruimen toe aan de komkommer en de banaan. Schenk er een beetje water bij. Zet de blender aan en blend het geheel tot een egale groene smoothie.


Bij deze smoothie geldt ook dat je er prima kruiden aan . Bananen- pruimensmoothie. Groene bladgroenten (hoe donkerder, hoe beter), zoals sla, rucola en spinazie, neutraliseren de metalen, chemicaliën en pesticiden in ons eten en beschermen zo de lever. Sla bevat veel vezels, vitamines en antioxidanten, terwijl er nauwelijks calorieën in zitten. Een groene smoothie is de perfecte manier om op een simpele en lekkere manier veel groenten binnen te krijgen.


Wie gezonde groene smoothies drinkt profiteert. Smoothie: pruim , banaan, yoghurt. Dit makkelijke recept voor een groene smoothie met komkommer is erg lekker en natuurlijk super gezond. Verstopping geeft altijd een naar gevoel. Daarom deze smoothie tegen obstipatie met een combinatie van spinazie, groene appel, pruimen , vijgen en rabarber.


Movetoo Breda geeft Personal training en spinning lessen. Wij zijn een kleine sportschool in Breda die zich focust op persoonlijke begeleiding tijdens het afvallen, . Bekijk DAN mijn heerlijke GEZONDE SMOOTHIE RECEPT MET VITAMINE C EN. Bijna alles kan in de blender recepten van smoothies in overvloed.


Van aardbeiensmoothie tot groene smoothie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts