donderdag 25 augustus 2016

Antiek zilver veiling

Bekijk de objecten van zilver - antiek op de veiling. Registreer vandaag nog om net als zilver - antiek en vele anderen te verkopen op Cata! Unieke antieke sieraden, zowel klassiek, Jugendstil, Art-Deco, als ook Design sieraden uit de 50e en 60e jaren, zilveren objecten, o. Op deze site koopt u sieraden, bestek, miniaturen, snuifdoosjes etc.


Dit alles is van goud of zilver en de meeste artikelen zijn ook antiek. Wij kopen deze artikelen op diverse veilingen.

We hebben geen winkel en daarom zijn onze prijzen veel lager dan elders. Het zilver en goud is altijd . Ten gevolge van het faillissement van Juwelier, Horloger, Antiquair Helldorfer te Oosterbeek, veilt ProVeiling de voorraad Brocante van dit bedrijf. In deze veiling wordt o. Accenture Innovation Awards.


Zilverveiling Internationaal Cata. Wekelijkse veilingen met bijzondere objecten. Verzilverde objecten veiling. Uitsluitend van goede kwaliteit.

Ook totale verzamelingen en inboedels. Antieke gouden choker met parels. Carrera y Carrera collier met parel. Kopie geregistreerd bij het RKD onder afb. Gouden ring met briljant.


Filedt Kok voor zijn hulp bij het catalogiseren . IJlst – Op veler verzoek en naar aanleiding van de behaalde resultaten in de veiling van oktober, organiseert veilinghuis Ald Fryslân op vrijdag november een speciale inbrengdag voor antiek zilver en goud! U kunt geheel vrijblijvend uw ( antiek ) zilver en goud laten taxeren. In Amsterdam stopte het veilinghuis daarom met de arbeidsintensieve verkoop van antiek , porselein, zilver , juwelen en wijn. Het aanbod beperkte zich sindsdien tot veilingen met beeldende kunst, van oude meesters tot Cobra- en Zero-kunst.


Openbare kunst, antiek en zilver veiling Openbare kunst, antiek en zilver veiling. Met een ruime klantenkring van over de gehele werel het adres om uw items te laten veilen , tegen slecht. Oude Meesters tot Modernen), Aziatica en Chinees porselein, zilver en sieraden, Europees keramiek en porselein, Art Deco , Design, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts