woensdag 17 augustus 2016

Moderne badkamers 2016

Hiervoor maak je gebruik van materialen met een moderne look, zoals de grijze tegels in de badkamer op de foto hierboven. Let ook op de strakke glazen wand van de inloopdouche en de iets verhoogde vloer in de douche. Moderne , strakke details die . Hierbij kun je denken aan de hoogte van de wasbak, verlichting . Heb je een moderne inrichting in je woning, dan hoort daar natuurlijk een moderne badkamer bij.

Maar ook als een huis in een andere stijl is ingericht, zien we tegenwoordig steeds vaker een moderne badkamer. Het (her)inrichten van een badkamer is niet altijd makkelijk. Je moet eerst je stijl bepalen en vervolgens op zoek naar alle spullen die hierbij passen. Zo heb je voor het inrichten van een moderne badkamer heel andere tegels en meubels nodig dan voor het inrichten van een landelijke badkamer.


Geef je badkamer bijvoorbeeld een nieuwe look met een lamp geïnspireerd op parelkettingen of ga voor modern design met onze nieuwe badkamermeubels. Zo kun je de dag in stijl beginnen en . Op zoek naar badkamer inspiratie?

Kom badkamer ideeen opdoen bij Sanidrõme en laat u inspireren door de diverse badkamers voorbeelden. Het complete verlichtingsconcept van Finion zorgt voor een nog behaaglijkere sfeer: de meubels, het bad en de spiegels beschikken over een geïntegreerde LED-verlichting met Emotion-functie. Het is dan ook geen wonder dat . Badkamerdossier – alles voor de moderne badkamer. Een moderne badkamer van Hummel Haulerwijk kenmerkt zich door strakke lijnen, hoogglans en accessoires. Uiteraard niet te veel accessoires, moderne badkamers zijn minimalistisch en strak.


Veel rechte lijnen en scherpe hoeken, zodat het design overzichtelijk overkomt. Alles voor een moderne badkamer. Van concept tot uiteindelijk product - het Italiaanse TFT is zeer betrokken bij elke schakel van het productieproces.


De mooiste badkamermeubels van de beste kwaliteit! Van ronde wastafels die de ruimte een speelse look geven en een bidet van . Bent u op zoek naar moderne badkamers ? Bij badkamershowroom De Eerste Kamer in Barneveld ontdekt u de nieuwste badkamertrends voor een moderne badkamer ! We vertellen je graag waar je op moet letten bij de inrichting van een moderne badkamer. Koopman Design uit Enschede heeft ons goed geholpen.

Een echte trend is momenteel het gebruik van planten in de badkamer. Het lijkt misschien raar om planten in de badkamer te gebruiken maar je zult merken dat het erg leuk staat. Je hoeft ook niet meteen een gigantische plant . De combinatie van neutraal wit met warme, donkere accenten net als de extra.


Sleurs en vangompel _ badkamerrenovatie _ landelijk _ limburg _ hasselt. Daar is Fogo de geknipte meubelcollectie voor! Dit houtfineren badkamermeubilair van Duravit omvat alles van meubelkasten, hoge . Home moderne badkamer met bricks. Witte IKEA HEMNES wastafelkast met twee lades Wastafelmeubels Witte IKEA BRÅVIKEN wastafel met één wasbak, en zilverkleurige metalen.


Ontspannen in een moderne , monochrome badkamer. Uitgebouwde geschakelde tussenwoning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts