dinsdag 16 augustus 2016

Cake in mok zonder zelfrijzend bakmeel

En de smaak viel mij ook positief mee, het was moist en totaal niet droog. Ok, je moet hem wel direct opeten, want als je deze cake in een mok een dagje laat staan is hij wel droog. Een chocoladecake uit een mok , uit de magnetron, maar dan zonder melk of ei. Supersnel en makkelijk om te maken.


Voor wie geen magnetron heeft: het duurt iets langer in de oven, maar u hoeft in het recept alleen de bloem door zelfrijzend bakmeel te vergangen en het beslag in een ingevet schaaltje te gieten. Bak de cakejes ongeveer minuten in een tot 1graden verhitte oven. Zelf verhit ik de oven in dit soort . Het ei kan worden vervangen door een beetje extra melk. Melk kan worden vervangen voor amandelmelk, of door een extra ei en wat water.


Chocolate chip mug cake zonder ei. Doe de boter en de suiker in de mok en laat het smelten in de magnetron. Meng alle ingrediënten in een grote koffiemok.


Klop alles met een vork tot een gladde massa. Ik heb de perfecte oplossing: een cupcake in een mok ! Er komt geen oven aan te pas en je hebt. Hij is super lekker met slagroom, zonder vind ik niet zo. De eetlepels met droge ingrediënten hoeven niet glad afgestreken te worden, maar een grote berg op je lepel is natuurlijk ook niet nodig . Ingrediënten chocolade mug cake.


Niet alleen een fijn alternatief voor dit chocolade cakeje, maar ook nog eens een mug cake waar je prima mee kunt variëren. Doe alle ingrediënten in je mok en roer ze goed door elkaar. Deze mug cake is lekker als hartige snack, of zelfs voor bij het avondeten. Dan kun je ook eetlepels zelfrijzend bakmeel gebruiken.


Kijk gewoon wat jij in huis hebt liggen, en kies je eigen pizza toppings! Ik koos zelf voor salami, olijven en . Brownie Mug Cake zonder Ei. Omdat deze brownie in een mok minder stevig moet zijn dan een traditionele mug cake , mag dit beslag nog korter in de magnetron! Veel ingrediënten kun je bovendien vervangen door andere ingrediënten, zoals zelfrijzend bakmeel door bloem en bakpoeder, gesmolten boter door . Mini chocolade mug cake zonder ei. Laat bij de comments weten wat jij van deze mini chocolade cake in mok vindt, of deel je tips met anderen!


Bij deze ben ik niet verantwoordelijk voor de mogelijke gevolgen van dit recept. Gezien het gemak zal deze cake zeer snel gemaakt kunnen worden, waardoor de verleiding zal ontstaan om deze cake dan ook wat vaker te maken. Enige snelle gewichtstoename is geheel voor eigen risico, ik ben daar niet . We starten maar meteen met een topper: Nutella Mug Cake.


Je hebt nodig ( voor mok ):. Gebak, Nagerecht, personen, Bereidingstijd minuten,. In deze video zie je hoe ik een cake in een mok maak. Dit is erg leuk om te maken en cado te geven.


Je haalt de juiste spullen in huis, roert een minuutje in een mok , zet de beker drie minuten in de magentron en je hebt een heerlijke, beetje sticky, smeuïge chocoladecake. Men neme (voor mok ): – eetlepels zelfrijzend bakmeel – eetlepels suiker – eetlepels cacaopoeder – eetlepels . En die mok serveert u er gewoon naast. En wie liever de stracciatellaversie à la Dr.


Oetker heeft, die optie geef ik ook. Je voegt eerst eetlepels suiker in de mok.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts