vrijdag 19 augustus 2016

Lasergamen leiden morsweg

Zon- en feestdagen op afspraak. De eerste lasergame in de Leidse regio! Combineren met een DJ workshop of een bandje maken? Indoor lasergamen in Leiden. De hele gamepit heb je voor je eigen groep!


Wil je nog meer spanning en het gevoel dat je écht iemand raakt of geraakt wordt? Aan de overkant van Rockademy ( Morsweg 55F) kun je sinds kort lasergamen ! De speciale laserguns werken met infrarood stralen. Maak je eigen combinatie met een van de andere kinderfeestjes van Rockademy. Lasergamen is geschikt voor kinderen vanaf jaar. Je kunt kiezen tussen Spiderman of Batman, wie ga jij verslaan?


Het is niet mogelijk eerder te komen dan de gereserveerde tijd om ( taart) te eten of cadeautjes uit te pakken. Hiervoor hebben we bij de Large en Extra . Ligging Morsweg 55F Leiden. Openingstijden Dagelijks geopend van 16.


De tentamens zijn voor de meeste van ons nu even achter de rug. Het is tijd om onze frustraties hieromtrent even lekker los te laten (op elkaar). Locatie: Morsweg , Leiden.


Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. In uur tijd hebben ze veel games gespeeld met wisselend. Veel lol en hoop gegil van de dames uit de Cwelke Tarik elke keer op de kast kreeg. Na dit leuke spel was de . In de mooiste bos- en duingebieden buiten lasergamen in Den Haag. Adrenaline -verhogende games.


Met speciale laserguns die. Op woensdag november organiseert de Spaβcie een lasergame -avond! Voor een luttele €(daar hoef je het niet voor te laten toch?) heb jij een hele avond plezier!


Hier kun je samen met jouw vrienden lasergamen in een spannende loods met donkeren hoeken en muren om je achter te verschuilen. We are playing from 20:to 21:in three rounds, vs 5. This means everyone plays one round of max. Per lasergame geweer betaal je euro per dag per geweer.


De geweren dienen wel afgehaald te worden op een afgesproken tijd in Leiden aan de Hoge Morsweg 160. Bij het afhalen kan alleen contant .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts