maandag 29 augustus 2016

Villapark eikelenburgh fase 3

Een impressie vanuit de lucht maakt duidelijk hoe Villapark Eikelenburgh zich ontvouwt. Wie nu door het gebied wandelt, is omringd door mooie oude bomen en een landelijke waterloop. Realisatie: BAM Woningbowu, Den Haag Stedebouwkundige: Wissing . Project Villapark Eikelenburgh.


HET INFORMATIECENTRUM IS IS GEOPEND IEDERE 2E ZATERDAG VAN DE MAAN VAN 11. Het project Villapark Eikelenburgh heeft zoveel karakter: door bestaand groen, een ecologische zone, de Reijnerwatering .

Over enkele jaren staan hier kwalitatief hoogwaardige woningen . Voor meer informatie over de woningen verwijzen wij u naar de makelaars van het project. FASE VILLAPARK EIKELENBURGH. Toermalijn, beschikbaar € 589. Fase binnenkort in verkoop.


De zesde fase van Villapark Eikelenburgh zal bestaan uit een mix van de twee onder een kapwoningen, herenhuizen en vrijstaande woningen die ook in eerdere fasen zijn gerealiseerd. Wilt u ook een prachtige nieuwbouw villa kopen in een stijlvolle wijk in Rijswijk? Woningen van woningen beschikbaar Prijs van Euro 669.


Ga naar de website voor de beschikbaarheid op kavelniveau.

Het ging hier om de symbolische start van de vierde fase. Twee jaar geleden werd de eerste paal . Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft het startsein voor de realisatie van woningen in Villapark Eikelenburgh in Rijswijk. Deze vijfde fase bestaat uit twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en een vrijstaande woning. Donderdagavond juni, van 18.


Wanneer u zich registreert als . Ondertussen zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor fase 7. De woningen zijn onderdeel van de vierde fase en bevinden zich rond het centrale park en richting de Sir Winston Churchilllaan. Kenmerkend voor Villapark Eikelenburgh is de markante jaren dertig signatuur van de Haagse school. De wijk wordt omringd door prachtige natuurgebieden en kenmerkt zich door de ruime en rustige opzet. Het ontwerp is afkomstig van Van Egmond Totaal Architectuur.


Het woningaanbod in deze fase. In deze vijfde fase van het project worden twee-onder- een-kapwoningen, rijwoningen en een vrijstaande woning gerealiseerd. Alle informatie over Villapark Eikelenburgh fase - Saffier in Rijswijk vindt u op Nieuwbouwwijzer, de portal voor nieuwbouwprojecten in Nederland.


Het betreft hierbij de . Wethouder Van der Meij verricht officiële handeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts