maandag 15 augustus 2016

Melody zaal rotterdam

Dan bent u bij ons op het juiste adres. Partycentre- Melody beschikt over zalen. Regel je feest snel en gratis met verschillende aanbieders door heel Nederland Over de. Eigen catering mogelijk.


Gratis op eigen terrein. Dennis Shirley Wordt allen maar mooier die zaal stond er graag aan de deur mis jullie wel. Lisa Jnl Semra Ucar Nagalie Bynoe Janita . Voor bijvoorbeeld een bruiloft, een verjaardagsfeest, een personeelsfeest, een doopfeest of welk andere gelegenheid dan ook. Met onze ervaren team organiseren wij uw evenement . Ons ervaren banqueting team organiseert uw evenement tot in de puntjes!


Het ligt dicht bij het metrostation Marconiplein, en de snelwegen richting Den Haag, Schiedam en. Achter de gevel van de voormalige fabriek is een spectaculaire zaal gebouw compleet met trouwpodium, kroonluchters, vloermozaïeken en plafondverlichting die van roze naar paars naar blauw . De zaalhuur begint bij 7. Vorig jaar openden maar liefst drie partycentra, gerund door Turken de deuren. Diva, het gerenoveerde Melody en Het Paleis in de Spaanse Polder. Rotterdam is de populairste trouwstad voor Turkse Nederlanders. Enorme zalen met plaats voor duizend gasten en meer.


In de aanloop naar hun bruiloft is er prima overlegd om alles goed te laten verlopen. Koop nu Melody Gardot tickets. Alléén hier betaal je de originele prijs voor je kaartje!


Wilt u een zaal huren voor een feest, vergadering of trouwerij? Flowerwall dekorumuz bugunde sunuma hazir. IFFR introduceert een uniek internationaal live cinema event: IFFR Live. Prijswinnende 2e speelfilm van Bellefroid.


Alle informatie over Zalencentrum Melody Emmen bij elkaar. Denk aan dikke licht- en lasershows, COjets, champagne showers, het eerste uur gratis drank met een gekocht ticket en een volledig getransformeerde Rodenburg met muzikale omlijsting door onder . Hìj las de Engelse New Musical Express en Melody Makeren het Franse Salut les Copains. En niet te vergeten The Rolling Stones in het Kurhaus in Scheveningen, waarbij de zaal al na vijf nummers werd afgebroken. U kunt tevens ook bij ons één van de zalen huren voor een congres, een vergadering, een verjaardagsfeest of welk soort gelegenheid dan ook. Wij zijn dagen per week open van 12:tot 20:Voor een offerte vragen wij u om langs te komen bij ons op locatie.


Na een bezichtiging kunnen wij een offete voor u . Tickets a € 1- (ex. servicekosten) zijn verkrijgbaar via Motel Mozaique en Rotown. Als kers op de taart krijgen een paar geluksvogels de kans om zondagochtend .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts