maandag 29 augustus 2016

Recept minimuffins

Een lekker engels recept. Bewaar de muffins in een afgesloten trommel, daar blijven ze wel een paar dagen in goed. Je kunt ze ook goed invriezen. In de oven warm je ze eenvoudig weer op.


Wil je nog meer recepten kunnen maken?

Ik heb ook twee bakboeken geschreven! Deze hartige muffins zijn leuk om kinderen op school te laten trakteren. De kleine feestelijke taartjes met hüttenkäse, tomatentapenade. Recept voor ongeveer mini muffins. Zet eerst alles klaar, snij de gekozen vulling klein, smeer de vormpjes in met boter en verwarm de oven voor op 1graden.


Maal de kaasvlinderd fijn in de Keukenmachine. Meng in een kom de fijngehakte kaasvlinders met het zelfrijzend bakmeel, de geraspte kaas, ham, bosui en italiaanse kruiden. Breek het ei erboven en roer de melk erdoor.

Blijf roeren tot het een stevig beslag wordt. Vet de holtes van de muffinvorm in en schep het beslag . Oven voorverwarmen op 2graden. Plaats rooster bovenin de oven. Vet mini-muffinvorm in en bekleed met papieren vormpjes.


Smelt de boter en laat deze iets afkoelen. Hak gram chocolade en de hazelnoten grof,rooster de hazelnoten in een droge . Op zoek naar het lekkerste minimuffins met chocoladestukjes recept ? Ontdek nu de heerlijke recepten van Solo Open Kitchen. Laat je inspireren en ga aan de slag! Het lekkerste foodblog van Nederland met makkelijke en gezonde recepten.


Met chocolade stukjes in het beslag. De culinaire fotopagina in VRIJ van dit weekend staat geheel in het teken van cakejes, zoals muffins en cupcakes. Daarom vind je hier een makkelijk basisrecept voor die ouwe vertrouwde muffin.


En als je eenmaal een goed basisrecept hebt, kun je er allerlei leuke variaties mee maken. Onderaan dit recept vind je twee van mijn favoriete combinatie: muffins met witte chocola en framboosjes en een klassieke muffin met .

Paardenworst als traktatie. Ik weet nog dat het meisje uit mijn klas daar niet erg populair mee werd op de basisschool dus die optie viel meteen af voor Beau zijn eerste uitdeelmoment op de opvang. Toen begon de grote zoektocht naar iets wat ik een beter idee von van egelbroodjes tot . Gör små muffins med olika smaksättning så kan man prova alla sorter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts