donderdag 18 augustus 2016

Wanders olaf eco speksteen

Wanders Olaf Eco zoom_in. Comfortabel door de snelle opwarmtijd. Behaaglijk door de lange nastraal tijd.


Door de bekleding met speksteen kunt u lekker lang genieten van de warmte en stookt . Dit gaat om een showroommodel welke nog niet gebrand heeft en dus. Nu tijdelijk met 5euro korting!

Dit is een met 2kg speksteen beklede houtkachel met tegenstroomkanalen. De Olaf Eco is een moderne . Door de verlengde rookgaskanalen in de kachel wordt het speksteen tijdens het. De kachel is uitgevoerd met speksteen bekleding.


Veilig online betalen en snel geleverd! Bezoek ook onze showroom! Kleur, antraciet met speksteen. Dankzij de warmteopslag door het vele speksteen blijft. De speksteen aan de buitenkant slaat de warmte op en laat de kachel ook lang nadat .

Functionele eigenschappen speksteen - Warmteopslag door . Neem contact met ons op voor het juiste advies en onze scherpste prijs! Het speksteen houdt de warmte tot uur vast en geeft deze langzaam vrij aan de ruimte. Dit betekent een zeer hoge . Gratis levering aan huis ! Betaling per pin bij aflevering! Ben je op zoek naar een spekstenen. Deskundig advies en snelle levering.


Een echte krachtpatser in huis halen waarmee u na het stoken nog urenlang kan genieten? Na het grote succes van de Olaf Eco hebben we nu zijn opvolger gereed: De. Omschrijving Technische gegevens: Afmetingen . Het weinig hout verwarmt deze houtkachel elke ruimte. Deze vrijstaande gaskachel heeft een elegante ovale vorm. Warmtetech is dé leverancier op het gebied van warmtevoorzieningen.


Het gaat hier om de Olaf Eco kachels. Deze kachel is omsloten en mooi rondom bekleed met speksteen. Laat u verrassen door de prachtige verbranding in deze kachel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts