dinsdag 23 augustus 2016

Steamer horeca

U vind bij ons combi steamers van de hoogste kwaliteit van de merken Unox, . Horeca Keukenapparatuur, Ovens, Magnetrons en Steamers , kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Koop of Verkoop steamer op Marktplaats. Een steamer is een apparaat waarmee je kunt koken met stoom. Stoom geeft een intense hitte af aan de producten. De kooktijden zijn hetzelfde als bij . Wat moet het uiteindelijke resultaat zijn en wat gaat het apparaat opleveren?


Combisteamers bestelt u online bij Beuk Horeca. Koken met een steamer is een gezonde en een snelle manier van koken. Rational CM61E CLASSIC elektrische combi- steamer. Een combisteamer is een absolute aanwinst en niet meer weg te . Uw specialist in gebruikte horeca apparatuur!


TE KOOP: Gebruikte Unox combi steamer Merk: Unox Type: XB403G plaats. Horeca steamer Leventi, Combimat Factuur is mogelijk. Op zoek naar een combi- steamer ? Professionele horeca ovens voor uw horeca onderneming. Bekijk het aanbod professionele ovens op onze website. Met de combi- steamers van XXLhoreca maakt u simultaan verschillende gerechten goed gaar.


Onze combi steamers zijn afkomstig van bekende A- merken . Combi steamers nieuw of gebruikt voor de horeca koop je voordelig online op HorecaMarktPlein. Combi- steamers bestelt u gemakkelijk en voor de laagste prijs bij Horeca. Goos Horeca heeft een assortiment aan betrouwbare en betaalbare . Oven of steamer voor alle horecagelegenheden. Bestel uw professionele horeca oven of steamer bij Maxima Kitchen Equipment voor de laagste prijs. Hand horeca levert kwalitatieve ovens voor catering, kantines, bedrijfskeukens en instellingen.


Dit alles tegen zeer scherpe prijzen. De ( horeca -) steamer is niet meer weg te denken uit de hedendaagse professionele keuken. Wij hebben meer dan 40 . Van horeca - en fastfoodkeukens tot slagerijen en . Geschikt voor combi steamer , oven en wasmachine.


De nieuwe generatie Combi- Steamer met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts