dinsdag 30 augustus 2016

Kitchenaid ijsblokjesmachine

Professionele inbouw ijsblokjesmachine cm. Ijsblokjes in minuten. Permanente voorraad ijsblokjes: kg. Constant of op aantal productie (keuze) . KITCHENAID IJSBLOKJESMACHINE. Voor perfect gevormde, volledig doorzichtige ijsblokjes zonder onzuiverheden, onaangename smaken of geuren.


De ijsblokjes worden één voor één gemaakt om altijd een perfecte vorm te hebben. Ze zijn volledig transparant en zonder onzuiverheden, smaken of onaangename geuren. Een ijsblokjesmachine van Hoshizaki nodig voor uw horecagelegenheid of hotelbar? Bij XXLhoreca vindt u verschillende ijsblokjesmachines van topmerken , waaronder Hoshizaki. Deze machines zijn volledig HACCP gecertificeer staan te boek als zeer energiezuinig en voorzien van een natuurlijk koelmiddel.


Met een permanente voorraad van acht kilogram kristalheldere ijsblokjes. We kunnen tegen zeer voordelige prijzen deze merken leveren. Bent u op zoek naar een gemakkelijke ijsblokjesmachine ? Een pomp spuit continue water, zodat laag voor laag bevroren wordt. En met een speciaal apparaat heb je geen last van onzuiverheden, smaken of onaangename geuren uit de vriezer.


Yes, geen klevende blokjes! Vul hem met een ijsmix naar keuze en de machine doet de rest. KitchenAid IJsmaker - Accessoire voor KitchenAid Keukenmachines.


Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Een professionele ijsblokjesmachine is onmisbaar in elke horecagelegenheid. Bij Horeca Megastore bieden wij een groot assortiment en professionele en voordelige ijsblokjesmachines aan voor Cafe, Restaurant, Clubs maar ook voor Laboratoria en ziekenhuizen. Voor de aanschaf stelt u zichzelf de vraag, welke . Maak snel en eenvoudig room-, sorbet- of yoghurtijs.


Reinig de ijskom met lauw water en een zachte borstel of spons, direct na . Tot voor kort waren zulke apparaten enkel beschikbaar voor de professionele markt. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Normale prijs: € 6900. Aanbiedingsprijs: € 3900. In de online outlet vindt u aantrekkelijk geprijsde b-keus apparaten.


Soms is de doos beschadig soms zit er een oneffenheidje in de lak, soms heeft het apparaat op een beurs of in een showrooom gestaan of het is een restant van een . Ijsmachine voor betere hobbyist. Te koop Musso Stella, semi professionele ijsmachine voor de betere hobbyist. Zowel de kuip als de draaiende schoep zijn in inox (rvs)! Whirlpool groep, dienstverleners handelend namens Whirlpool Benelux n. Kitchenaid groep, dienstverleners handelend namens Whirlpool Belux n.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts