vrijdag 12 augustus 2016

Iittala winkel utrecht

There is no places in this area. You will see more places by zooming out. Bloomingdales San Francisco. Blijf op de hoogte met Tiendeo!


U kunt deze week van maandag tot en met zaterdag hier terecht. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? Iittala - Aanbiedingen en Folder . Vandaag voor 22:bestel morgen gratis bezorgd. Er komt ook geen nieuwe vestiging voor . Na tien jaar verdwijnt de winkel met de prominente plek op de hoek van de Stadhuisbrug, Choorstraat en de Oudegracht. Of shop online: Koop bij Fonq Koop bij Bol.


Koop bij De Designshop Koop bij De Bijenkorf Koop bij Bohero. Het Finse designmerk iittala maakt kwalitatieve en bijzondere huisraad. Van glaswerk en porselein tot kookartikelen, in de Utrechtse winkel vind je altijd een mooie aanvulling voor in huis.


AddThis Sharing Buttons. Dat is waarom onze objecten blijven multifunctioneel en met elkaar combineerbaar zijn. Maar het is juist hóe je ze gebruikt, dat ze zo speciaal maakt.


Op vrijdag oktober zullen achtereenvolgens drie proeverijen worden georganiseerd: om 15. De fraaie winkel op een prominente plek in Utrecht was tien jaar gehuisvest in het pan dat eerder het onderkomen was van het chique . De oranje kleur van mijn homemade pompoensoep knalt eruit! Meer informatie over de verkooppunten?


Van knalgroen tot allerlei pasteltinten. Kleur, daar draait het bij iittala om. De bibliotheek aan glaskleuren is enorm. Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het telefoonnummer en adresgegevens van iittala in Utrecht. Openingstijden van iittala in Utrecht met adres Choorstraat 2. De winkel is vermeldt in categorie Huishoudartikelen.


Bekijk onze prachtige Finse Kalevala Koru sieraden op deze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts