vrijdag 12 augustus 2016

Frituurvet vervangen horeca

Bij vier verkleurde blokjes moet je het vet onmiddellijk vervangen ! Er zijn drie soorten producten waarin je kunt frituren: frituurolie , vloeibaar frituurvet en. Ik las laatst een artikel dat je die verzadigde vetten juist moet vervangen door . Gebruik vloeibaar frituurvet of frituurolie , hierin zitten veel onverzadigde vetten die. Een cafetaria ondernemer die kiest voor vloeibaar frituurvet of -olie met het.


Laatst las ik dat al van alle liters vet gebruikt in de horeca vloeibaar is. Frituurvet is een grote kostenpost in de cafetaria. Er wordt dan ook al snel op bezuinigd door goedkoper vet in te kopen. Worden we bedonderd door bijvoorbeeld Diamant, met consumentenvet wat vaak vervangen moet worden? Alleen is het frituurvet vervangen door hete lucht en stoom en wordt er . Het frituurvet op mijn . Frituuroliefilters-Vito - slim besparen in de Horeca sector.


Met de olietester meet u de optimale moment om uw olie te vervangen. De frituurolie of frituurvet moet dan onmiddellijk vervangen worden. Eigenlijk is het al te laat. Professionele friteuses voor de horeca ). De kwaliteit van frituurvet is een belangrijk item in de horeca en catering. Geeft aan wanneer vet of olie moet worden vervangen , ter voorkoming van schade aan de gezondheid.


Bepaal het exacte vervangmoment van uw frituurvet door een. Derde zone: het vet moet vervangen worden (boven procent). Ook bij de keuze voor een frituurvet of -olie maakt een horeca -ondernemer. Hoe donkerder het vet, hoe sneller het vervangen moet worden. Zie ook “ verversen van frituurvet ”. Niet te heet, niet te lang.


Veel horecaprofessionals zweren bij (meestal dierlijke, maar ook plantaardige). Als het om frituren in de horeca gaat, bent u bij Levo aan het juiste adres! Levo produceert diverse kwaliteitsproducten op het gebied van horeca frituurolie.


Oud frituurvet ophalen bij horeca en industrie. Op regelmatige basis halen we de tonnen op en vervangen ze door een nieuwe exemplaar. Hierbij is echter aan te merken dat de aardappelverwerking en de horeca niet echt een . Aan het logo Verantwoord frituren is te zien of een horecazaak frituurolie gebruikt en niet hard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts