donderdag 11 augustus 2016

Huisartsenpost voorschoten

In de achterliggende twee jaar hebben de huisartsen uit Voorschoten. Huisartsenpost Voorschoten op Telefoonboek. Naast een huisartsenpost vind je ook huisarts. Gerts, huisarts in Voorschoten.


Waalslaan Voorschoten. Waarom vraagt de assistente waarom ik een afspraak met de huisarts wil maken?

Alle veelgestelde vragen. Welkom bij huisartsen praktijk61. De praktijk van de huisarts Oudshoorn en huisarts Zinkweg. Zoekt u een huisarts in Voorschoten ? Wij nemen nieuwe patiënten aan.


U kunt zich online inschrijven of langskomen bij de balie. Laatste nieuws uit: Voorschoten. De Voorschotense huisartsen zijn hierom bezorgd.

De huisartsen uit Voorschoten zijn bezorgd omdat de . Farsi op woensdagochtend en woensdagavond . De partij wil een huisartsenpost die binnen 15. Smash is een samenwerkingsverband van alle huisartsen in de Denhaag, Leidschendam, Rijswijk, Voorburg, Voorschoten en . Vind een huisartsenpost in Voorschoten , bekijk de adresgegevens, lees de waarderingen van anderen en laat ook uw mening achter. Goedgekeurd door de redactie.


Zowel dr van Eysden als dr Gosselaar zijn terdege kundig, maar wellicht nog belangrijker dan dat zijn beiden oprecht belangstellend en vriendelijk. Ook als je vaak komt blijft dr geduldig. Er zijn meerdere redenen om op zoek te zijn naar een andere huisarts.


Het kan zijn dat u net verhuisd bent naar of binnen Voorschoten Het kan ook een andere reden hebben. LEIDSCHENDAM-VOORBURG - In Leidschendam-Voorburg komt geen alternatieve huisartsenpost nu de spoedeisende hulp sluit van het MCH Antoniushoeve. Uit een verkenning van huisartsen uit Leidschendam-Voorburg, de gemeente en de gemeente Voorschoten blijkt dat een kleinere post niet . Created with Highcharts 4. ONS Voorschoten maakt zich ernstig zorgen over het voornemen om de spoedeisende hulp en daarmee de huisartsenpost in Antoniushove te sluiten.


Bij voorkeur zou die sluiting moeten worden voorkomen, meldt de partij in een persbericht. In dit kader vindt ONS Voorschoten dat in ieder geval gekeken . Er zitten nu topziekenhuizen in Den Haag op nog geen kilometer afstand van elkaar en hier in Leidschendam en Voorschoten zit vanaf komend jaar géén spoedeisende eerste hulp (seh) meer en géén huisartsenpost !

Voor meer informatie kijk op onze website. Natuurlijk wil GroenLinks graag een huisartsenpost in Voorschoten zelf. Maar we weten ook dat huisartsen in het verleden hebben moeten knokken voor een huisartsenpost in Antoniushove. Die afstand is nog te doen. Nu dreigt deze huisartsenpost te sluiten, zodat Voorschotenaren naar het . Met spoed een huisarts nodig?


Neem contact met ons op wanneer er buiten kantoortijden sprake is van een spoedgeval en u dringend hulp van een huisarts nodig heeft. Een spoedgeval is een acute klacht, ziekte of verwonding waarvan de behandeling medisch gezien niet uitgesteld kan worden. Avond-, nacht- en weekenddienst. Op basis van ons initiatief kwam er medio . Ze hebben een huisartsenpost (HAP) voor de avonden, nachten en weekenden bij hetvoor Voorschoten nabij gelegen Antoniushove in Leidschendam.


Bij dat ziekenhuis is ook een spoedpost. Patiënten kunnen zonodig meteen worden doorgestuurd. De spoedpost gaat zo goed als zeker per januari . Daarmee verdwijnt ook de huisartsenpost uit het Leidschendamse ziekenhuis.


De SEH in Antoniushove moet dicht op last van zorgverzekeraars. De kwaliteitseisen van de spoedeisende hulp worden hoger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts