woensdag 3 augustus 2016

High tea herenstraat rijswijk

Ontdek de beste High tea restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak. Lees recensies en reserveer direct! Het is zaak geen dag voorbij te laten gaan zonder te genieten.


En als dat ergens goed kan, dan is het wel bij ons. Iets te vieren met de familie? Of gezellig een middagje met vriendinnen? Dan is een high - tea erg leuk (en lekker) om te doen.


We hebben keuze uit twee soorten high - tea (min. personen): De standaard high - tea bestaat uit verse thee naar keuze van Fleur de Café en een etagère met huisgemaakte zoete lekkernijen en. Voorkom een teleurstelling, reserveer tijdig! Bijzonder in trek: High - Tea “Carpe Diem met: Mini soep (warm) zoete aardappel -wortel soep.


Kloosterbrood met carpaccio met truffeldressing. Wrap met gerookte zalm en roomkaas en sla. Extra lekker met een glas bubbels erbij! Deze vermelding verbeteren. Je komt er met vriendinnen tijdens het shoppen een kop koffie drinken of de hele middag genieten van een complete high tea.


Rijswijk , TE WERVE-OOST. Het is de plek waar je intiem dineert, ontspannen luncht en gezellig borrelt met vrienden. Mini High Tea voor twee € 2- Bestellen. Hier kom je voor een lekkere lunch, een kopje koffie met wat lekkers, borrel of zelfs een high tea met huisgemaakte lekkernijen.


Pubquiz vr dec 20:- 23:30. Sinds kort kunt u bij ons ook genieten van een High Tea in onze gezellige lunchroom! Kom naar ons tuincentrum nabij Delft en Den Haag voor een luxe High Tea of lekkere en gezonde broodjes lunch . Dit ligt in een gezellige en levendige straat, namelijk de Herenstraat.


Voor uw unieke amaakbeleving! Wij bezorgen dagelijks verse broodjes bij uw . Een high tea behoort ook tot de mogelijkheden met onder meer hartige broodjes, sandwiches, cake en tal van kleine zoete versnaperingen en met diverse soorten thee. High Tea Elke dag bij Carpe DieHeerlijk ontspannen genieten van de (na) middag in goed gezelschap in een gastvrije omgeving met heerlijke hapje erbij.


OPENINGSTIJDEN Café: van 11.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts