woensdag 31 augustus 2016

Metodo iperespresso gebruiksaanwijzing

Download hier gratis uw Illy X7. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. XMETODO IPERESPRESSO Coffee Maker pdf manual download.


DE MACHINE DIE EEN DROOM BEVAT. Het design van de van de hand van Luca Trazzi: het verwijst op onmiskenbare wijze naar de gebaren van de barista. Een de espresso die u thuis bereidt is net zo goed als die van de koffiebar. Ideaal voor de liefhebbers van espressokoffie, ook bedacht voor wie niet . C MACHINE TEMPERATuRE LED.


G TEMPERATuRE INDICATOR. Er gaat dan linksachter een . Optimal position for espresso size cups. Note: the height of the cup stand “H” must be adjusted before you start dispensing coffee. The machine is designed to make coffee exclusively with illy. Other types of capsules cannot be use as they could da- mage the machine.


Francis francis illy mie x7. Wit espresso apparaat zo goed als nieuw, inclusief gebruiksaanwijzing en originele doos. Handleiding en koffiecups aanwezig.


Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Nl-h-a-n-d-l-e-i-d-i-n-g. Zet een kopje onder het koffiepijpje 2. Maak de hendel los die het capsulevakje opent en til deze volledig op tot de capsule eruit valt . Officiele producthandleiding Illy Xmeegeleverd dooe een fabrikant Illy. Blader door de handleiding om problemen op te lossen Illy X8.


Handel als volgt om de koffie te bereiden: - Draai de capsulehouder naar links en verwijder deze uit de afgiftegroep 1. Illy zwart is een espresso, nespresso is dat wat de horeca in. Caffè leveren zowel aan bedrijven, instellingen, kantoren, horeca aan. Voor vragen over ons illy caffe koffie assortiment neem dan contact met ons op. Helaas zijn espressomachines onderhoudsgevoelig. Iperespresso: de machine die een droom bevat.


Ondanks het goed opvolgen van de instructies zoals genoemd in de gebruiksaanwijzing. Is uw Quick Mill defect of is hij toe aan een servicebeurt? Gebruiksaanwijzing Instrukcja obsługi ES Nederlands Polski Het apparaat pas na het lezen van deze gebruiksaanwijzing in gebruik nemen.


Veiligheidsvoorschriften zie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts