dinsdag 23 augustus 2016

Aeg wasmachine l76475nfl

Een uitstekende wasmachine. Handige instelmogelijkheden zoals uitgestelde starttij een miniprogramma van minuten voor een halve lading en het aanpassen van de tijdsduur van een wasprogramma. Is heel stil, alleen als hij centrifugeert hoor je wat meer geluid. Hiermee is hij prima geschikt voor huishouden van tot personen. De wascyclus wordt op je was aangepast waardoor je kleding niet te lang gewassen wordt.


Bestel direct via Wasmachines.

Vergelijk alle webshops en vind de beste aanbieding! Populaire specificaties. Laadvermogen (was), 7kg. Energieverbruik, 162kWh. Toerental centrifuge, 1. Inverter motor (koolborstelloze motor).


De wasmachine heeft een AquaControl waterbeveiliging en beschikt over een stoom functie. Reageer op deze vraag Misbruik melden. Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop!

Kijk snel en ontdek het zelf. Winkels in Diemen en Gaanderen. Alles wassen inclusief wol en zijde, dat is mogelijk met deze stille wasmachine. De inverter- motor zorgt voor uitstekende prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Kenmerken : Groot display OptiSense, automatische aanpassing aan de lading.


Overloopbeveiliging met AquaControl. Woolmark Blue gecertificeerd. Startuitstel Maximaal vulgewicht: kg. Zeer lage verbruikswaarden: 0. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer?


Dan kunt u gratis terecht bij. Dit product bevaat zeer veel opties! Met de Protex wasmachine van AEG bent u altijd verzekerd . De AEG L7FE84ES is een veelzijdige wasmachine die van wassen wel een heel eenvoudige klus maakt.


Dankzij de stoomfunctie … meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts