dinsdag 23 augustus 2016

Villapark eikelenburgh fase 4

Gebiedskaart Villa Eikelenburgh. Fase is momenteel ook in . Wie nu door het gebied wandelt, is omringd door mooie oude bomen en een landelijke waterloop. De funderingsbalken van de eerste woningen uit fase zijn aangebracht!


Villapark Eikelenburgh , Rijswijk (Zuid-Holland).

HET INFORMATIECENTRUM IS IS GEOPEND IEDERE 2E ZATERDAG VAN DE MAAN VAN 11. Over enkele jaren staan hier kwalitatief hoogwaardige woningen . Toekomstige bewoners betrokken bij woningaanbod vierde fase. Twee jaar geleden werd de eerste paal . FASE VILLAPARK EIKELENBURGH. De wijk wordt omringd door prachtige natuurgebieden en kenmerkt zich door de ruime en rustige opzet.


Woningen van woningen beschikbaar Prijs van Euro 739. Ga naar de website voor de beschikbaarheid op kavelniveau.

III) om de inhoud van haar websites en advertenties beter af te stemmen op uw interesses en IV ) om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en de informatie toe te voegen aan uw klantprofiel. Zaterdag september is er van 11. Na de succesvolle oplevering. In deze fase worden wederom de woningtypen Opaal, Toermalijn, Aquamarijn, Saffier en Robijn gerealiseerd.


Vrijstaande woning Saffier gerealiseerd. Markeer favoriet Rapporteren Bekijk huis. Via de nieuwsbrief en de vernieuwde website hebben wij uw mening gevraagd over de volgende fase van deze villawijk in wording. Wilt u ook een prachtige nieuwbouw villa kopen in een stijlvolle wijk in Rijswijk?


Wethouder Van der Meij verricht officiële handeling. In deze vijfde fase van het project worden twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en een vrijstaande woning gerealiseerd. Aanvragen buiten behandeling. In een aantal fasen krijgt Eikelenburgh een woonbestemming. Het betreft hierbij de . Overzicht van het project, bouwnummers en kaart.


Met behulp van artist impressions en foto s van de woningen uit de eerste fase krijgt u een goed beeld van de architectonische kwaliteit. De uitgewerkte schetsplattegronden geven een beeld van de woninggrootte en inrichtingsmogelijkheden.

Laatste kans om een penthouse in Park Hoog Oostduin te kopen! Type: Herenhuis type Opaal. Grote Herenhuizen van 1tot 1m²!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts