maandag 22 augustus 2016

Trommelbeveiliging wasmachine

Het hangt van het model af hoe het precies geregeld is, maar het is inderdaad een manier om je machine te beschermen tijdens vervoer. Bij die van mij zijn het vier losse bouten die ik nu klaar heb liggen, voor het geval dat, en die de trommel op dezelfde plaats vasthouden op het moment dat je ze erinschroeft. Deze beschermt de wasmachine tegen beschadigingen en zorgt er tegelijkertijd voor dat de wasmachine makkelijker te tillen is. Alle wasmachines worden geleverd met speciale beugels of pinnen, waarmee je de trommel kunt vastzetten tijdens het vervoer. Deze trommelbeveiliging zorgt ervoor dat de . Ga jij verhuizen en moet je wasmachine mee?


In dit artikel lees je stap voor stap wat je moet doen om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. Om de trommel en de ophanging tijdens transport niet te beschadigen, heeft elke fabrikant een transport- of trommel beveiliging meegeleverd bij de wasmachine. Deze beveiliging bestaat uit bouten of stangen, dit verschilt per fabrikant, en moet in de achterkant van de wasmachine bevestigd worden.


Trommelbeveiliging wasmachine vastzetten. Zet de trommelbeveiliging van je wasmachine vast. Dat houdt hem heel tijdens de verhuizing. Op zoek naar wasmachine onderdelen? Bekijk het ruime assortiment voor verschillende merken op Handyman.


Daardoor is het belangrijk om de trommel van de wasmachine vast te zetten met de zogenoemde trommelbeveiliging. Dan heeft u kans dat de binnenkant van de wasmachine door de bewegingen beschadigd raakt. De trommelbeveiliging bestaat uit beugels of pinnen. Beschikt u niet over deze onderdelen? Ik kan deze nergens meer vinden, stom stom stom.


Ga je jouw Bundles wasmachine verhuizen? Lees dan deze handleiding uitvoerig door. Als je nog vragen hebt of als we iets vergeten zijn kan je altijd een mailtje sturen of een reactie achterlaten! Ben je nog geen Bundles klant? Ook dan zijn de meeste van deze tips handig!


Want niet alleen Bundles . Gewoon wasmachine rechtop vervoeren, als dat niet kan, of als je meer zekerheid wilt (vermoedelijk onnodig) dan zou je de bovenkant van de wasmachine kunnen losmaken, een dik kussen op het gewicht kunnen leggen, en de bovenkant weer aanbrengen. Het kussen klemt dan tussen gewicht en . Hoe de trommelbeveiliging kan worden ingesteld is per wasmachine verschillend. Dit is belangrijk om beschadigingen aan de binnenzijde van de wasmachine te . Jouw nieuwe wasmachine heeft een mooie plek gekregen en jij bent klaar voor de eerste was. Voordat je begint met wassen, vertellen we je graag hoe je veilig gebruik maakt van jouw wasmachine en hoe je jouw i-DOS wasmachine goed instelt, zodat je optimaal gebruik kunt maken van jouw wasmachine. Als je een wasmachine koopt, wordt deze geleverd met speciale beugels en pinnen.


Daarmee kan je de trommel vastzetten zodat die niet bewegen kan tijdens het vervoer. Zo kan de trommel niet beschadigen. Heen en weer schudden is heel erg slecht voor de trommel en de trommelbeveiliging is dus een.


Kleine planten bij elkaar in een doos zetten. Grote planten niet inpakken, dat regelt uw verhuizer. Vraag uw verhuizer altijd voor advies als u ergens mee zit. Hij lost uw probleem vakkundig op.


Meldt uw kinderen aan bij hun nieuwe school.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts