woensdag 11 april 2018

Nectarine sinaasappel smoothie

Even tussendoor wat vitamine-inspiratie: Een lekkere zomerse nectarine smoothie ! Meng in de blender een rijpe. Snij de banaan en de nectarine in stukken en doe deze in een smalle maatbeker. Voeg de yoghurt, haverzemelen en het vruchtensap toe en pureer alles met de staafmixer tot een gladde smoothie.


Zorg ervoor dat je een rijpe Nectarines en Bananen in huis hebt.

Dan zijn ze op hun lekkerst. Ingrediënten banaan (gepeld). Banaan Sinaasappelsap en Nectarines zijn samen goed voor Vitamine C, Vitamine B1 Kalium, . Wanneer de structuur van de smoothie. Tijd voor een heerlijk zomerse smoothie op deze regenachtige dag!


Lekker fris en heel erg eenvoudig om te maken mét sinaasappel ! Natuurlijk zitten er ook genoeg andere vitamines en mineralen in.

De vitamines C zijn alleen veruit het sterkst vertegenwoordigd. Het receptje is weer een ingezonden recept. Een zonnige smoothie van nectarine en banaan.


Wist je trouwens dat nectarines eigenlijk mutaties van perziken zijn? Dadels zijn ook een lekkere manier om een yoghurt drank, sap of smoothie zoet te maken. Ze bevatten naast een zoete smaak ook veel vezels vitamine C vitamine B B en B11.


Samen met de nectarine en de sinaasappels heeft een ware vitaminebom in uw glas. Halveer de aardbeien en leg ze uur in het diepvriesvak. Doe de bevroren aardbeien, nectarines en sinaasappelsap in de mengbeker van de blender en meng op de hoogste stand tot een romige en schuimige drank. Snijd de nectarines in stukjes.


Schenk in glazen en garneer met een satéprikker met enkele. Een heerlijke zachte GoedvoorOgen smoothie , van nectarine en banaan dus veel vitamine C en zeaxanthine. FRUIT SMOOTHIE RECEPT: GEZOND EN LEKKER! Ben je ook benieuwd welke hulpmiddelen ik.


Met een bak nectarines in de koelkast moet je toch wat, een smoothie maken bijvoobeeld. Deze smoothie nectarine banaan is erg lekker.

Hier vind je het recept. Ontbijtsmoothie met sinaasappel , banaan en havermout. Haal de schil van de sinaasappel af en snij ze in vieren.


Stop alle ingrediënten in je blender en blend in minuut tot een egale massa . Stap 1: Favoriete fruit. Kies je favoriete fruit, of combineer twee smaken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Begin altijd met een banaan, daar wordt je smoothie lekker romig van.


Bedenk eens welk fruit je lekker vindt, en maak daar een combinatie van. En zo kun je van alles bedenken. Mocht je smoothie te dik worden, dan . Mango is een heerlijke vrucht die met de tropische temperaturen natuurlijk niet kan ontbreken. Bovendien is mango cholesterolverlagen goed voor je hui goed voor je concentratie en nog veel meer!


In dit artikel lees je waarom je voor een mango smoothie moet kiezen en vindt je heerlijke mango smoothie recepten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts