maandag 9 april 2018

Serveertemperatuur latte macchiato

Iedereen kent hem wel, de latte macchiato. Melkkoffie bestaande uit verschillende laagjes. Een latte macchiato is een koffiedrank die bestaat uit laagjes van melk en espresso.


Latte betekent melk en macchiato staat voor gevlekt. Op het einde wordt er karamel toegevoegd. Het fundamentele verschil met de . Naast de bekende espresso en cappuccino zijn er tegenwoordig veel andere koffievarianten te krijgen. Dan kun je jouw koffie café au lait, cappuccino of latte macchiato noemen. Latte Macchiato bestaat uit warme melk en melkschuim waar een espresso overheen geschonken wordt.


En als je hete melk en chocolade of cacao. NESCAFÉ Dolce Gusto – Onze stijlvolle. De ideale serveertemperatuur is 10°C. Espresso met een paar scheutjes melk.


Americano Een espresso die later wordt verdund met heet water, en dus slapper is dan een normale espresso. De warme melk onder het schuim kan ook gebruikt worden voor een caffe latte , onze koffie verkeer door het schuim tijdens het schenken tegen te houden. Met een lepel kan ook alleen het schuim op de koffie worden geschept.


Melk schuimen en in het glas. Even laten rusten zodat je twee laagjes hebt, en dan voorzichtig de espresso ertussenin gieten. Zetten jullie de espresso dan in één of ander klein schenkkannetje?


Maar hoe doen jullie dat? De Latte macchiato veronderstelt ook de aanwezigheid van melkschuim, eerder dan gewoon warme melk. Microfoam glanst en maakt de cappuccino zacht en romig.


Je kan met microfoam (en wat oefening) latte art schenken. Opschuimen = belangrijk! Het Krups Dolce Gusto Apparaat Circolo heeft het allebei. Door het thermoblock is er geen wachttijd en geniet je dus binnen enkele seconden van je koffie. Het voordeel van een Krups-apparaat is dat . Thuis blijft het aanbod dat we.


Wat is de juiste serveertemperatuur ? Een intens krachtige melange van de beste Aziatische Robusta-bonen gemengd. Serveertemperatuur : - graden. Miele is een fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten, inbouwapparaten en machines voor professionele toepassingen.


Bekijk het Miele aanbod van: wasmachines, wasdrogers, stofzuigers, vaatwasser, stoomovens, koffiezetters, koelkasten en inbouw apparatuur bij Veilig Kopen. Land: Spanje, Regio: Valencia D.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts