vrijdag 13 april 2018

Plint profiel praxis

Als het laminaat is geleg hoef je alleen nog de zijkant mooi af te werken. Gebruik hiervoor de juiste plint. Praxis heeft een uitgebreid assortiment.


Muurplint van onbehandeld massief MDF voorzien van een laag grondverf. De plint heeft een lengte van 240cm, een hoogte van 55mm en heeft een diepte. Tussenprofiel van kunststof met een afmeting van x 25mm in het wit met een lengte van 260cm. Met dit tussenprofiel ook wel H- profiel of.


Lijst die kieren en naden of andere overgangen uit beeld laat verdwijnen. Bevestig het profiel met koploze spijkertjes, nietjes of montagekit. Van laminaat tot vloerkleden en van plinten tot ondervloeren. HDM plinten zijn beschikbaar voor de afwerking van de wand of het plafond. De plinten hebben een lengte van 260cm en zijn verkrijgbaar in diverse.


Hij is speciaal voorgevorm zodat het profiel snel. Met de plint maak je een strakke platte afwerking van je nieuwe Agnes plafond naar de muur. Uiteraard ook te gebruiken bij andere plafonds dan Agnes. Het profiel is geschikt voor gebruik in huis in (droge) ruimtes die voldoende goed geventileerd worden. De op MDF verlijmde decorfolie is gelijk aan de folie op de Agnes . Een mooie laminaatvloer maak je nog mooier door deze af te werken met plinten.


Plinten heb je in verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen voor plinten bijpassend bij de kleur van je vloer, of voor hoge witte plinten in diverse profileringen. Bij KARWEI kies je daarnaast uit plakplinten , muurplinten of overzetplinten.


Vergeet tijdens het wegwerken van kieren en naden je keuken niet. Dit keukenplintprofiel kunststof transparant 13x24mm 260cm zorgt ervoor dat de onderzijde van je keukenplint goed afgewerkt wordt, zodat dat deze in het oog springt. De plint is gemaakt van polyvinylchloride - beter bekend als pvc – en daarom slijtvast, . Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe je jouw doe het zelf ideeën het beste kunt realiseren. Voor plinten bent u bij CanDo aan het juiste adres.


Bekijk het zeer uitgebreide assortiment plinten van CanDo in verschillende hoogte en diktematen. Bekijk ons assortiment Profielen in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. DECOFLAIR Sierlijst plint Cwit 11x5x2cm.


Wij zijn fabrikant en leverancier van o. Naar het vergelijk Vergelijken. MDF- plinten , houten plinten , overzetplinten, gelakte plinten , RVS plinten en aluminium plinten van hoogwaardige kwaliteit. Voor het afwerken van laminaat en ook PVC vloeren hebben wij een uitgebreide collectie plinten en profielen.


Deze plinten zijn leverbaar in ruim 1kleuren. Teven s kunnen we er profielen in dezelfde kleur bijleveren .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts