vrijdag 20 april 2018

Alfreds alphen aan den rijn

Het wordt jullie dag, precies zoals jullie het voor je zagen. ALFREDS staat niet voor . Bij ons kun je terecht voor een culinair lunch, diner, brunch of high tea. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan het moorddiner.


Gezellig avondje theater voor de boeg?

Combineer dan uw theaterbezoek met een etentje bij ons. Het theater ligt namelijk op loopafstand! Alfreds in Alphen aan den Rijn.


Elk detail in het historische pand – een voormalig buitenhuis, later weeshuis uit de . Onze High Tea is alom bekend in Alphen aan den Rijn en omstreken. Gewaardeerd met een 4. En die gastvrijheid hebben de eigenaren hoog in het vaandel staan.

Een restaurant dat veel gasten kennen als dé plek waar HEERLIJK culinair genoten kan worden! Elk detail van het pand van eigenaren Danny Arts en Bart Verburg ademt gastvrijheid uit. VergaderingenVoor vergaderingen, trainingen en workshops hebben wij een vijftal ruimten ter beschikking. Wenst u een mooie vergaderruimte voor personen, dan hebben wij voor u de.


Onlangs heeft het stijlvolle restaurant haar concept aangepast. Veel mensen kennen ons als luxe restaurant. Die kwaliteit handhaven we nog steeds, . Hier komen je gedachtes versneld en dynamisch op gang en word je verrast met de heerlijkste smaakexplosies ! Wanneer u geïnteresseerd bent en meer zou willen weten kunt u vrijblijvend een afspraak . U kunt er met uw dinerbon culinair komen genieten in het sfeervolle restaurant , lunchen in de speciale lunchzaal, vergaderen in een van de nette vergaderruimtes, . Nederlands restaurant, Frans restaurant. Zijn jullie op zoek naar een unieke trouwlocatie?


De omgeving is werkelijk prachtig, onze unieke trouwlocatie ligt in een bijzonder park vol met mooie kastanjes, oude . Cornelis Geellaan te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Restaurants. Wil je naar een concert, festival of ander evenement op deze locatie vul dan hieronder vrijblijvend het aanvraagformulier in.

Nice food in a classy but not posh environment. Wij zullen vervolgens zo . Favo place for dinner in Alphen aan den Rijn. This is my favorite restaurant in Alphen aan den Rijn. Good foo nice ambiance and kind . Dan maakt u ook nog eens kans op een geheel verzorgde REBORN (metamorfose) van Coiffures Gilbert t.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts