vrijdag 20 april 2018

Smoothie aardbei vanille yoghurt

Doe de aardbeien met de yoghurt en de banaan in de blender en mix dit tot een smoothie. Wij hebben bevroren aardbeien gebruikt, je kunt ook verse aardbeien gebruiken. Met bevroren aardbeien is het lekker om meteen te serveren omdat het erg lekker is dat het nog zo koud is. Je haalt er ruim grote glazen uit en . Ontkroon de aardbeien en doe ze samen met de vanilleyoghurt en de kaneel in de keukenmachine. Laat het seconden rusten en mix het vervolgens nog minuut zodat het schuimig is.


Een lekkere smoothie om bijvoorbeeld de dag mee te beginnen. Wij hebben gekozen voor een smoothie met heerlijke verse aardbeien , vanille - yoghurt , honing en banaan, jummie! In dit artikel focussen we echter op de aardbeien smoothies , want er zijn zo veel lekkere recepten met zo veel keuze.


Mix aardbeien , melk en vanilleyoghurt tot een romige traktatie. Smoothie van aardbei , banaan, vanille -sojayoghurt en basilicum. Bevroren aardbeien smoothie.


Snelle frisse aardbeien smoothie die wat weg heeft van zo`n dikke bevroren milkshake. Vooral zomers worden er hier in huis smoothies gemaakt, maar het hele jaar door kan ik er van genieten. Favoriet is toch wel de aardbeien smoothie. Deze versie maken we het meest maar ze verschillen altijd wel een beetje. Als basis hebben we natuurlijk aardbeien die we aanvullen met yoghurt.


Van dit weer krijg ik altijd veel zin om lekkere smoothies te maken. Vooral in de zomer maak ik geregeld een smoothie voor de lunch of bij het avondeten, ontzettend lekker! Ben je benieuwd naar mijn twee favoriete smoothies ? Vanille yoghurt met aardbeien en één banaan.


Ja, dit is mijn favoriete . In het begin van het voorjaar gooi ik meestal een paar zakken boerenkool in de vriezer en pak daar een handje uit als ik deze smoothie wil maken. Ik maak hem met vanille yoghurt omdat het gewoon lekkerder is. Het kan natuurlijk ook met magere yoghurt, wil je hem dan toch wat zoeter hebben voeg dan . Klik hier als je de video niet kunt zien. Aardbei - banaansmoothie. Roodfruit- vanillesmoothie.


Tropische kokossmoothie. De peulen worden ook wel vanillebonen genoemd. Ze zijn circa centimeter lang en bevatten ontelbare minuscule zaadjes. Het proces om de specerij vanille te maken gaat als volgt. Zodra de vanillepeulen . Bereidingswijze: Alles blenderen en onmiddelijk opdienen.


Beoordeel het banaan aardbei recept: (stemmen). Het ontbijt is iets wat je eigenlijk nooit mag overslaan. Dit gebeurt echter heel vaak doordat je bijvoorbeeld te laat uit bed bent gestapt, de kinderen naar school moet brengen enzovoorts.


Daaroin plaats van een uitgebreid ontbijt te maken geeft een smoothie vaak de oplossing. Dan is uw magere aardbeien yoghurt shake lekker koud en wordt de smoothie ook wat dikker. Snij de aardbeien in plakjes en hou mooie aardbeien apart. Meng de plakjes aardbei met de suiker. Breek de koekjes in stukjes.


Schenk een laagje vanille yoghurt in een glas, voeg gesneden aardbei toe en strooi hierop de stukjes koek. Schenk hier overheen weer een laagje vanilleyoghurt en daar boven op weer . Koffie smoothie met verse kersen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts