maandag 16 april 2018

Magnetron cake mok zonder ei

Een chocoladecake uit een mok , uit de magnetron , maar dan zonder melk of ei. Supersnel en makkelijk om te maken. Dus heb je zin in een pizza, maar geen tijd of zin om geld uit te geven, dan is deze pizza mug cake zonder ei de uitkomst.


Deze mug cake is lekker . Maak eens deze frisse rabarber mug cake zonder ei ! Chocolate chip mug cake zonder ei.

Ingrediënten – el (room)boter (25g) – el suiker – 1tl vanillesuiker of vanille-extract – el melk – el zelfrijzend bakmeel – 10g chocolate chips. Doe de boter en de suiker in de mok en laat het smelten in de magnetron. Roer de ingrediënten in een mok door elkaar en zet deze in de magnetron , meer werk is het niet!


Let op: De baktijd in dit recept is afgestemd op een magnetron van 7watt. Magnetrontijd : min sec. Leren hoe je eenvoudig een chocolade mug cake zonder ei maakt?


Bekijk hier het recept en maak binnen enkele minuten in de magnetron een heerlijke mug- cake ! Meng alle ingrediënten in een mok.

Ideaal als er op brownies of chocoladecake wordt getrakteerd en persoon mag geen ei (versier net zo als de rest). De recepten zijn te bereiden in vijf minuten, en de cake wordt in een de magnetron gemaakt. Alle spullen verzameluuuh! Met de klok mee: doe eerst de droge ingrediënten in de mok (1), zodra je dit heel goed gemixt hebt doe je het ei erbij (2), mix dit grondig tot een dikke egale pasta (3), voeg nu melk, olie en chocolate chips toe en zet in de magnetron (4).


Even was ik bang dat het fout zou gaan, ik had expres een groot glas genomen, toch klom mijn cake er boven uit in de magnetron. Doe alle ingrediënten in een grote mok en roer het met een vork door elkaar. Zorg dat je het goed mengt en het 1 . De 1e kerstvideo van dit jaar! Komende weken zal ik er nog een paar maken, ik heb er onwijs veel zin in.


In de mug cake video laat ik samen met Maaike van beauty blog Furrow zien hoe je zelf een mug cake maakt en leggen we uit waarom het goed is voor je huid. Mocht je je mug cake liever niet in de magnetron maken, dan kan dit ook in de oven. Met dit ontbijt recept kun je mug cakes maken in slechts vijf minuten tijd. Dit recept is zonder twijfel het snelste warme ontbijt recept op . Houd de mug- cake ondertussen goed in de gaten: als het beslag bijna overloopt, zet de magnetron dan even op stop en zet de magnetron open.


Wacht een paar seconden en . Doe eerst de droge ingrediënten in een mok en meng alles goed. Voeg het ei toe en klop het goed door.

Giet de melk en de olie erbij en klop weer. Roer er op het laatst de chocoladechips of rozijnen (als u die gebruikt) door. Mugcake, je hoort er steeds vaker van: een cake in een kopje!


Ik bedacht een recept met verschillende variaties. Vaak wordt hiervoor de magnetron gebruikt, maar ik maakte een mugcake uit de oven. Recepten van magnetron cake zonder ei.


Op myTaste u kunt 3recepten van magnetron cake zonder ei vinden plus vele duizenden meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts