donderdag 19 april 2018

Kantine huren delft

Ben je op zoek naar zaalverhuur Delft ? Een feestzaal huren Delft om een spetterend feest te geven of een andere activiteit te houden? De feestzalen zijn uitermate geschikt voor kleine groepen en geven een gezellig en knusse sfeer aan jullie feest. Of is je vriend of vriendin op zijn of haar knieen gegaan om je ten huwelijk . Op zoek naar een locatie? Multifunctionele zalen geschikt voor ieder gebruik. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!


Dan kan je in Delft bij deze cafés en restaurants terecht. Bent u jarig of heeft u iets anders te vieren? Bij Moodz hun je een zaaltje huren in Delft. Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren , dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid.


Partyzalen voor een onvergetelijk . Een zaal huren in Delft voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Delft. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.


Van een gezellige feestzaal tot een . Bij Sranti kunt u een geschikte ruimte huren. In de overzichtelijke en gezellige ruimtes kunt u 2tot 3gasten ontvangen! Zondag mei – Busreis naar. Delft : de hertenhorst, de notelaer in Pijnacker, de Drassige driehoek in rijswijk, de flora in Delft. We willen graag een zaal in de buurt van delft , weet er iemand iets leuks?


En zo ja hoeveel was je. Gezien vanaf delft af zit hij aan de linkerkant. Ik heb vorige maand een feest gegeven samen met een vriendin en haar ouders lopen hard dus konden we dat clubhuis huren was 1euro :) . Er is voor iedere meeting een passende ruimte: een theaterzaal, een studio, de Foyer, het Café en tal van andere ruimten. Met groepen van tot 3ben je welkom voor bijvoorbeeld een workshop, brainstormsessie, vergadering, presentatie of borrel! Vergaderen in ruimtes die nét even anders zijn en waar de creatieve zintuigen van je gezelschap geprikkeld worden?


Naast onze gebruikelijke vergaderruimtes hebben wij ook diverse creatieve ruimtes die ingericht kunnen worden als vergaderruimte, bijvoorbeeld het schildersatelier, de bandruimte en de fotostudio. Vervolgens kunt u schriftelijk een reservering maken. Dien uw aanvraag minimaal werkdagen van tevoren in. Zie het overzicht van de sporthal en gymzalen. Te huur voor één of meerdere dagdelen of voor meerdaagse activiteiten.


De Hertenhorst is tevens een officiële trouwlocatie van de gemeente Delft. Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met de administratie. Zaalverhuur alleen voor leden en oud-leden.


Onder Ons in Delft is zeer mooi gelegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts