vrijdag 27 april 2018

Meest energiezuinige wasmachine

Met welke machine kun je flink besparen op je energiekosten? Met een energiezuinige wasmachine bespaar je per jaar wel tot 1euro op je energierekening. Kijk dus altijd even naar het energielabel van de wasmachine tijdens het kiezen voor een bepaald model, het verbruik van de wasmachine kan . Een zuinige wasmachine is niet alleen goed voor het milieu.


Hij kan je jaarlijks ook een aantal tientjes besparen op je energierekening.

Energielabels zijn niet altijd even makkelijk te lezen. Let bij aankoop op het energielabel, dat aangeeft aan hoe zuinig een wasmachine omgaat met energie en water. Daarom helpen we je een handje op weg. De meeste mensen denken de machine vol te doen, als die maar voor tweederde gevuld is.


Dit zijn geen officiële. De meeste wasmiddelen werken goed vanaf graden, speciale wasmiddelen zelfs op graden. Doordat de wasautomaten steeds zuiniger werden kwamen er nieuwe energielabels bij. Hoe zuiniger de wasmachine is, des te meer je .

Een aantal zeer positieve punten van deze wasmachine zijn: - Maximale vulinhoud kg. Wassen zorgt voor van je energierekening. Oké, een nieuwe, energiezuinige wasmachine is in aanschaf misschien iets duurder dan een minder zuinige, maar het levert je ook heel wat op.


Op de korte én op de langere termijn. Zo bespaar je flink op je stroomrekening. Energiezuinige apparaten hebben een gunstig energielabel. En bij Media Markt zijn deze . Ben je online op zoek naar een energiezuinige wasmachine ? Bij wehkamp koop je wasmachines makkelijk online. Gratis bezorging vanaf 20.


Vier op de tien mensen gebruiken hun moderne, zuinige wasmachine niet op de meest zuinige manier. Dat kost ze per wasbeurt veel meer stroom dan nodig is, tot bijna de helft meer. Deze wasmachine is ons advies als je een niet te groot gezin hebt (1-personen ). Het apparaat scoort goed in de tests en wordt door gebruikers erg goed gewaardeerd.


Hij is energiezuinig en heel erg stil. Een kortingsbon van 1euro voor beschermde klanten die een energiezuinige wasmachine of koelkast kopen. Elke beschermde afnemer heeft recht op kortingbon per jaar.

Volgens Hier klimaatbureau is het verstandig om al eerder over te stappen op een energiezuinig apparaat. Dat zou per jaar tot bijna 1euro aan stroomkosten kunnen besparen. De kosten voor elektriciteit zijn in het dagelijkse leven al iets minder makkelijk te verlagen: de koelkast, wasmachine en oven ongebruikt laten is voor de meeste mensen geen optie.


Milieu Centraal raadt aan om toch eerst goed door te . In algemene zin verbruiken oude apparaten vaak veel . Heb je een nieuwe wasmachine nodig? Wij helpen je graag razendsnel de voor jouw beste wasmachine en voordeligste winkel te kiezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts