vrijdag 13 april 2018

Siemens vaatwasser zeef reinigen

Voorkom problemen door tijdig het filter van je vaatwasser te reinigen zodat je vaat ook echt schoon. De pomp, filters en sproeiarmen van uw vaatwasser kunnen verstopt raken. Bekijk de instructies om. Het reinigen van de afvoer van je afwasmachine moet regelmatig gebeuren.


Zo blijft je vaat schoon uit de vaatwasser komen.

Afwasmachine in goede conditie houden? Dan is het slim om het filter van je vaatwasser regelmatig goed schoon te maken. Om je vaatwasser in topconditie te houden, moet je hem regelmatig reinigen.


Hoe dat in zijn werk gaat heb ik voor je op een rijtje gezet. De vaatwasser afvoer en de vuilvangzeef moet regelmatig schoongemaakt worden. Het schoonmaken kost niet veel moeite en tijd.


In de video zie je hoe je de afvoerpomp en de filters van een.

Siemens vaatwasser schoonmaakt. Een goed werkend filter is van groot belang om een goed wasresultaat te krijgen van uw vaatwasser. Vervang daarom tijdig een kapot filter. Alle filters van de bekende merken zijn bij ons eenvoudig online te bestellen.


Dit doet u door de zeef en de afdekplaat te verwijderen. Daarna kunt u de pomp en de omgeving van de pomp reinigen. Als alles goed en naar tevredenheid schoon is, kan de vaatwasmachine weer in elkaar worden gezet.


Let erop dat alles op de juiste manier wordt terug geplaatst. Apart beschikbaar onder. Na het draaien van een programma gaat het lampje van de watertoevoer branden, is de vaat nog niet goed schoon. Komt de vaat niet brandschoon uit je vaatwasmachine? Of ruik je een onfrisse geur wanneer je het apparaat opent?


Omdat er (bijna) dagelijks veel water en afwasmiddel door de vaatwasser spoelt zou je het misschien niet verwachten, maar de binnenzijde van de vaatwasser wordt vies als je deze niet schoonmaakt! Problemen met je vaatwasser ? Een aantal problemen kun je zelf oplossen zonder monteur.

Bijvoorbeeld een verstopt filter of sproeiarm of een slechtdrogende vaatwasser. Door etensresten en kalkaanslag kan de vaatwasser verstopt raken. Ontdek hier hoe je een vaatwasser kan ontstoppen, schoonmaken en onderhouden. Het filter van de wasmachine reinigen ? Lees hier verder hoe dat moet.


Iedere vaatwasser beschikt over filter(s) om te voorkomen dat grotere voedselresten in het pompsysteem belanden. Moderne machines hebben zelf reinigende filters. Sommige hebben filters welke zich in de machine bevinden ( midden onderin). Stinkt je vaatwasser of wordt de vaat niet meer goed schoon?


Het droog lopen is dus meestal door het fijne binnen filter wat zichtbaar is na grove zeef eruit gehaald te hebben. Dus wat eet je en hoe vaak reinig je het filter?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts