donderdag 19 april 2018

Reinigingsklasse harde vloeren b

Profiteer van de laagste prijs! Heeft u plavuizen of parket? Let dan vooral op de reinigingsklasse voor harde vloeren. Deze zijn vaak voorzien van zachte borstels, zodat er geen krassen ontstaan op uw houten vloer of plavuizen.


Beste stofzuigers voor harde vloeren. De stofzuigers moeten energiezuiniger zijn en beter schoonmaken.

Een hoger wattage betekent namelijk niet altijd dat de stofzuiger beter schoonmaakt. De stofopname van de stofzuigers moet nu op harde vloeren minimaal . Compact, sterk en wendbaar. Stofopname: Na keer heen en weer bewegen moet minimaal van het stof van tapijt zijn gezogen en uit een harde vloer met kier.


Een stofzuiger met stof reinigingsklasse D op harde vloeren. Deze waarde geeft aan hoeveel stof de stofzuiger opneemt op een standaard houten paneel met naad. Reinigingsklasse op tapijt met A als meest effectief.


Het geluidsniveau van de stofzuiger.

In dit vak zie je hoe de stofzuiger scoort op verschillende testonderdelen, zoals stofuitstoot, stofopname op harde vloeren en stofopname op tapijt. Wil je dat de prestatieklasse in verhouding is met energieverbruik? Kies dan voor een prestatieklasse A of eventueel B. Dit wordt berekend aan de hand van onder andere het energieverbruik en de reinigingsklasse.


Energieverbruik Onder de energieklasse wordt het. In de berekening van de dust pick-up, ook wel DPU genoem wordt er onderscheid gemaakt tussen harde vloeren en tapijt. Het rechter icoontje is voor harde vloeren en de . Dankzij de grote opvangcapaciteit van stofzuigers met zak hoeft de zak slechts eens in de paar maanden vervangen te worden. Als u last heeft van allergieën kunt u kiezen voor een stofzuiger met zak.


De stofzak fungeert als extra filter, waardoor de stofzuiger schonere lucht uitblaast. Bekijk: Tot €3- retour op Bosch. Betrouwbaar, gemakkelijk te bestellen en snelle levering. Klasse A-prestaties op harde vloeren. Dit product heeft de hoogste reinigingsklasse op harde vloeren.


Koop Philips Energieklasse B , stofzuiger met zak, onderdelen en accessoires in de officiële Philips webshop. Deze stofzuiger levert uitstekende prestaties bij energieklasse B. reinigingsklasse harde vloer A, stofuitstoot B , kleur: techblue Meer . Toevoegen aan winkelmandje.

Voeg toe om te vergelijken. Miele COMPLETE CBLACK PEARL OBSIDIAANZWART 8W. Vuilafscheidingsmethode, Filtrerend. Stofzuiger luchtfiltering, Micro. Geluidsniveau (dB) dB.


Reinigt ondergronden, Tapijt, Harde vloer. LaadstationNiet van toepassing. Maximaal vermogen (Watt) 8Watt. Type accuNiet van toepassing. Zakloze technologie Cyclonisch filter.


Zuigkracht (Watt) Onbekend Watt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts