vrijdag 13 april 2018

Zwangerschapsmassage pijnacker

Lief en Stoer is een professionele massage - en workshopstudio in Nootdorp, speciaal voor jou en je baby, tijdens de zwangerschap en daarna. U kunt hier terecht voor diverse therapeutische massages en wellness behandelingen. Stress Away Massage is een warme en sfeervolle massagepraktijk voor vrouwen. Persoonlijke aandacht, kwaliteit, rust, ritme en natuurlijke producten vormen de kern van onze . Dit is een spannende, maar vooral ook een hele mooie en bijzondere tijd. Een tijd om zo veel mogelijk van te genieten.


Als je zwanger bent verandert er veel aan je lichaam. Naarmate dat de zwangerschap vordert raak je sneller vermoeid en je . Welkom op de site van Goddelijke Massage te Nootdorp. Onze professionele praktijk bestaat inmiddels al langer dan jaar en heeft in de loop der tijd haar diversiteit aan massages kunnen uitbreiden met andere diensten. Naast de gebruikelijke massages onderscheiden wij ons van andere praktijken door het volgende:. De zwangerschapsmassages worden gegeven door een ervaren masseuse, die jaren ervaring heeft op het gebeid van . Bij Massagepraktijk Puur Vivre in Pijnacker kun je terecht voor een heerlijke wellnessmassage, een zwangerschapsmassage of een ontspannende voetreflexmassage.


Pro-actief met je gezondheid bezig zijn is belangrijker dan ooit. We leven in een ongelooflijk hoog tempo. We stellen hoge eisen aan onszelf en ons gezin, . Boek massagesalons in Pijnacker -Nootdorp, Zuid-Holland.


Betaal online óf in de salon. Zwangerschapsmassage - Lief en Stoer, Baby-advies en begeleiding. Margreet geeft massages op meerder locaties zowel in Den Haag als in Pijnacker maar kan ook bij je thuis komen. Voetreflexzonetherapeut in Delft, Pijnacker -Nootdorp en Rijswijk met Behandeling aan huis mogelijk, vind een voetreflexzonetherapeut en alles over.


U kunt bij mij terecht voor :voetreflexmassage, zwangerschapsmassage , Reiki, Hot Stone massage , lichaamsmassage, klankmassage, bloesemremedies en . Zwanger en moeder zijn op jouw manier! Ontspannen van zwangerschap naar moederschap. Het brengt u weer in balans en biedt rust en ontspanning. Een massagebehandeling is een verrijking van uw bezoek aan Centre du Lac.


Andersom kan een massage ook een revitaliserende werking hebben en geeft het hernieuwde energie. Ontdek Massage in Pijnacker met de hulp van je vrienden. Vermeld ook een geldig e-mailadres (dit wordt niet online gepubliceerd) zodat we contact met je kunnen opnemen als je gewonnen hebt! Tegenwoordig beschikken we over de meest moderne communicatiemiddelen.


Desondanks of juist daardoor zijn we het contact met onszelf kwijtgeraakt. Wil jij weer in contact komen met jezelf, ervaren wat er in jou leeft en weer leren verstaan welke signalen jouw lichaam geeft teneinde de balans te herst. Praktijk Mariam Massage en Therapie Delfgauw (vlakbij Delft) voor deskundige ontspanningsmassages en massagetherapie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts