dinsdag 10 april 2018

Koffiemachine huren voor 1 dag

FlexCafé is de grootste verhuurder van professionele espressomachines. Espresso, cappuccino en thee, u schenkt gegarandeerd kwaliteit. Volautomatische koffiemachine. Model: Rheavendors barista.


Capaciteit: koffie producten per uur. Aantal hoppers: koffiebonen , melkpoeder, cacaopoeder .

Professioneel koffiezetapparaat huren voor een evenement? Wij bieden diverse ( Nespresso) apparaten. Of het nu gaat om een Nespresso- koffieapparaat of een koffiecontainer , wij hebben het in ons assortiment.


Hetzelfde geldt voor onze waterkokers. Een koffiemachine huren voor dag doe je hier. Wij verhuren volautomaten en halfautomaten speciaal voor evenementen. Lees meer over de scherpe tarieven.


Bekijk het aanbod voor Espressomachine huren.

Onze mobiele koffiebars beschikken over de beste koffiemachines , molens en overige benodigdheden. Wij hebben twee soorten koffiemachines beschikbaar. Enkel koffie aangekocht via Creazione bvba mag in de machine worden gebruikt. Bij Skippy-Rent denken wij graag met u mee.


Van ovens tot koffiezetapparaten, alles is mogelijk. Koffiemachine huren of kopen? Lees in deze gids wat de voordelen zijn van huren.


Daarnaast ontvangt u meerdere gratis offertes binnen uur! U heeft een feestje, evenement of ander event? Bij DWF Horeca Service heeft u eenvoudige verhuurformules voor elke particulier of bedrijf.


Vanaf dag tot een nader te bepalen looptijd. Verhuur Jura koffiemachine vanaf dag. Heerlijke verse koffie voor uw bezoekers met druk op de knop, ook voor de cappuccino.


Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan binnen minuut. Haal je bestelling gratis op of kies voor onze transportservice. Zowel onder als boven een warmhoud. Huur Jura XS One Touch , vol automatische koffiemachine tot 2koppen per dag , geschikt voor cappuccino, geschikt voor heetwater.


Wie tegenwoordig denkt aan koffie , denkt niet alleen aan een espresso of café creme.

De Impressa XSbereidt ook een caffé. Poeder schacht gemalen koffie ( ), ja. Aankoop van hetkoffiemachine. Alle onze koffieapparaten zijn ook te koop. Wij dekken noden van tot 2kopjes per dag per koffieapparaat.


Ontdek onze verschillende koffieapparaten en hun karakteristieken. Neem met ons contact op voor een prijsofferte. Test gratis ons koffiemachine voor de aankoop . De koffiecontainer zijn er in verschillende formaten, handig om de koffie of andere dranken in warm te houden. Ook geschikt voor chocomelk. Deze ketels zijn niet elektrisch.


Ook kunt u contact opnemen voor een passend advies. Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts