maandag 9 april 2018

Harde plastic bekers bedrukken

Wij hebben zowel wegwerp als herbruikbare plastic glazen in ons assortiment. Wilt u graag plastic bekers bedrukken door een betrouwbare partij? Hard plastic glazen bestellen? Wij hebben een groot en divers aanbod in hard plastic glazen die u kunt laten bedrukken met uw logo.


Heeft u een keuze kunnen maken uit de hard plastic glazen?

Vraag dan een scherpe offerte aan, wij zullen . Vind de beste selectie hard plastic bekers bedrukken fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit hard plastic bekers bedrukken voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Kunststof bekers voor frisdrank en bier bedrukken. Naast de kunststof bekers van normaal plastic zijn er ook kunststof bekers van hard plastic. Deze zijn zeer geschikt als frisdrankglazen en bierglazen en kom je dan ook vooral in de horeca tegen.


Het voordeel van harde. Daarnaast zijn er ook nog hard plastic bekers die langer meegaan en ook nog eens onverwoestbaar zijn. De mokken en bekers kunnen wij bedrukken met een bedrukking naar eigen wens.

Bij keramieken mokken kan dit met een opdruk die ook geschikt is voor de vaatwasmachine. De meeste mokken en bekers zijn in . Bekijk hierboven de plastic bekers en vele andere bekers welke te voorzien zijn van uw eigen logo! Veel plezier met het maken van uw . Ben je van plan om binnenkort een groot of klein event te organiseren?


Bijvoorbeeld een huwelijksfeest of een bedrijfsfeest voor al jouw personeel omdat ze de afgelopen periode zo top hebben gepresteerd? Laat plastic bekers bedrukken , want met deze wegwerpbekers is de rommel achteraf snel opgeruimd. We bedrukken zowel in zeefdruk als in IML, In Mould Labeling waarbij het full color etiket één wordt met de beker. Alsook kunnen we de beker rondom rond bedrukken in full color in een nieuw flexo procédé : ideaal.


Plastic bierglazen bedrukken met logo of ander print. PETglazenDirect levert voor elk evenement het juiste plastic glas. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het verkopen van verschillende soorten plastic drinkbekers , maar kunnen de bekers van plastic ook voor u bedrukken met een.


Laat u de beker vallen of knijpt u te hard in de beker, dan blijft het plastic gewoon heel. De laatste jaar wordt steeds meer buitenshuis geconsumeerd. Bedrukte plastic bekers zijn ideale reclamedragers. Op al deze plaatsen worden plastic bekers toegepast.


Dit geldt voor bekers voor warme en met name voor koude drunken.

Of het nu gaat om een plastic transparant splintervrije beker of harde plastic . Bekers bedrukken tegen scherpe prijzen? Bekijk ons assortiment bedrukte bekers op onze shop. De snelste levering, de beste prijs en de beste service. De bierbekers die wij aanbieden van APET materiaal zijn kraakhelder en ontnesten gemakkelijk. Perfect voor de grotere evenementen, feesten en.


Bestel online voor de laagste prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts