woensdag 18 april 2018

Bierglas bedrukken per stuk

Op zoek naar ( bedrukte ) bierglazen ? Wij zijn razendsnel: Allgifts. Wie heeft er niet meerdere keren per dag een glas in zijn handen! Kiest u voor bierglazen , theeglazen, dubbelwandige glazen, wijnglazen of een stijlvolle karaf? Laat u adviseren waar u op kunt letten op onze adviespagina!


Geen betere manier om te toosten op een goede gezondheid dan een stel mooie bedrukte glazen. En het plaatje is natuurlijk helemaal af als zij bier kunnen tappen in een met eigen logo of naam bedrukt bierglas. Een goedkoop bedrukt bierglas kan . Diverse glazen met logo bedrukt.


Ook is het mogelijk om uw glazen te voorzien van een tekst of logo met eventuele gravering. Kleine oplage mogelijk (sommige glazen al vanaf stuks). Bedrukte bierglazen hebben veel goede eigenschappen.


Ze zijn origineel, hebben een hoog bereik en zijn goed aan te passen aan verschillende gelegenheden. Suprème Relatiegeschenken heeft een breed assortiment in deze geschenken. We hebben ze van groot tot klein en van smal tot . Wil je bierglazen bedrukken met jouw logo?


Dat is al mogelijk vanaf per stuk bij 1stuks. Nieuwsgierig naar bierglazen met logo? Vraag meteen een vrijblijvend digitaal drukvoorbeeld aan. Professioneel bedrukt of gegraveerd.


Al vanaf bij 1stuks. Een gepersonaliseerd wijnglas, bierglas of één van de andere soorten glazen. Voor 16:besteld morgen in huis. Home Drinkwaren Mokken van glas bedrukken (28). Bestel moeiteloos online bij Pinkcube.


De glazen worden door Durobor bedrukt met zéér goede kwaliteit ( vaatwasserbestendig!). Daar zat ik in het begin even tegen aan te hikken, maar met zulke aantallen wordt de prijs per glas wel een stuk aantrekkelijker. Dan kun je ze, bij wijze . Uw relaties zullen verrast zijn door de bedrukte glazen. Bovendien zullen zij de gepersonaliseerde glazen dagelijks gebruiken, waardoor uw logo altijd in beeld komt. U kunt naar wens de glazen personaliseren, denk bijvoorbeeld aan glazen bedrukt met logo voor naamsbekendheid of laat uw drinkglas bedrukken met een.


Voor iemand zijn verjaardag wilde ik een bierglas laten bedrukken met een logo erop. Iemand een idee waar ik dat het beste kan laten doen? Bierglazen en andere glazen.


Glazen in een kleine oplage laten bedrukken ? Goedkoop in een kleine oplage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts