maandag 30 april 2018

Naspoelmiddel vaatwasser bijvullen

Voor perfecte afwasresultaten is het van belang glansspoelmiddel toe te voegen. Werkt uw vaatwasser slecht? In dit filmpje geeft Bosch advies over juist gebruik.


Geüpload door Paul Cornelissen Witgoedservice Toon Cornelissen Gassel is een klein service gericht familie bedrijf in. Steeds meer mensen kiezen voor de all-in-one vaatwastabletten, waarbij afwasmiddel, glansspoelmiddel en zout in een zit. Bijvullen met zout en glansspoelmiddel (drogen zonder strepen) is dan niet meer nodig. Om schone handen te houden zijn er nu ook tabletten verpakt in doorzichtige folie die wateroplosbaar zijn. Ik heb een tweede hands Miele vaatwasser , type G640SC, Nou viel mij al op dat het rode lampje bij zout al enige tijd branden, nu sinds vandaag brandt het rode lampje bij naspoelmiddel ook, aangezien ik geen handleiding heb stel ik hier maar even de vraag of er iemand is die weet wat ik hiermee.


Losse vaatwasmiddelen of all-in-one-vaatwastablet? Om de vaat goed schoon te krijgen, vaatwastabletten-diverse gebruik je wasmiddel. Dat is er zowel in tablet- als poedervorm.


Naast wasmiddel heeft een vaatwasser ook onthardingszout en glansspoelmiddel nodig. Je kunt ervoor kiezen om dit allemaal los toe te. Veeg eventueel gemorst naspoelmid- del goed weg om bij de volgende af- wasbeurt sterke schuimvorming te voorkomen. Voor een optimaal reinigingsresultaat kunt u de dosering aanpassen.


Zie laatste hoofdstuk, paragraaf: Na- spoelmiddel. Melding voor het bijvullen van naspoelmiddel. Tot voor kort gebruikte ik altijd glansspoelmiddel in onze vaatwasser. Glansspoelmiddel bevat het ingrediënt 2-bromo-2-nitropane-3-diol. Op de fles staat als waarschuwing dat je in het geval van inslikken onmiddellijk een arts moet raadplegen.


Deze stof kan voor huidirritatie zorgen en bij verhitting. Schakel de afwasautomaat met de. M - toets drukken totdat het controle- lampje van deze toets gaat branden. Hoe stel ik mijn vaatwasser in?


Spoelmiddel en zout toevoegen? Onze tips voor je vaatwasser. Controlelampjes voor het bijvullen van zout en naspoelmid- del uitschakelen).


Wanneer u geen combinatiereini- gingsmiddelen meer gebruikt, moet u het zoutreservoir en naspoelmiddel - reservoir weer vullen en de controle- lampjes voor het bijvullen van zout en naspoelmiddel weer inschakelen. Besturing met twee driecijferige zevensegmentsdisplays. Indicatie, Zout en naspoelmiddel bijvullen. Weergave programmaverloop, Ja. Doseervoorziening, Doseerpomp voor naspoelmiddel met melding voor bijvullen , doseerpomp voor reiniger met melding voor bijvullen (DOS) interne reservoirs voor reinigingsmiddel en naglans.


Elektrische aansluiting, 3N AC 400V 50Hz. Als u vaatwastabletten gebruikt, zal het spoel- en droogresultaat afnemen. Dat blijkt uit een test van de Consumentenbond met vaatwastabletten. Een vaatwasser kan aangeven dat deze zout en glansspoelmiddel nodig heeft. Als u steeds combinatiereinigingsmiddelen gebruikt en de controlelampjes voor het bijvullen van zout en naspoelmiddel u storen, kunt u deze controlelampjes uitscha- kelen.


Hou de toets Programma X inge- drukt en schakel . Lees de aanwijzingen in deze brochure zorgvuldig door, voordat u uw vaatwasser installeert of bedient. De vaatwasser bijvullen met zout. Zout b Tijdweergave c - toets (Voorprogrammering) met controlelampje d Turbo - toets met controlelampje e Programmakeuze. C = Licht vervuild 50°C.


Het wijzigen van een wasprogramma. Om een programma te wijzigen terwijl de machine draait, opent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts