maandag 23 april 2018

Zaaltjes te huur in waddinxveen

We gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren, content en advertenties te personaliseren en om functies voor social media te bieden. Een overzicht van alle zalen in Waddinxveen. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.


U kunt bij ons terecht voor het huren van zalen maar ook als bezoeker van een. Afmeting ongeveer 5m x m Deze is te huur per uur €1per dag deel (4u) €4- per dag (8u) 7-.

Als aanvulling op uw toch al prachtige verjaardag bieden wij de mogelijkheid om onze bar aan uw feest toe te voegen. Zaalverhuur in Waddinxveen. Onze bar wordt gerund door ervaren bartenders die ervan genieten om de lekkerste en mooiste cocktails voor u te bereiden. Tevens voegt de bar extra gezelligheid toe waardoor uw gasten uw verjaardag . Hier vind je zaalverhuur mogelijkheden voor zakelijke en particuliere evenementen Gouda, Waddinxveen , Bodegraven, Woerden, Boskoop en omgeving. Veel locaties die online te vinden zijn, zijn enkel interessant voor de wat ruimere budgetten.


Speciaal daarom staan hieronder ook feestlocaties in de omgeving van Gouda die ook geschikt zijn voor budgetten tussen de €en €p. Bekijk hieronder het overzicht van onze .

Zaaltje huren in Waddinxveen. Aantal zalen gevonden: 3. Brasserie Drie Meiden De. Ontmoetingskerk Zalenverhuur.


Plan je een geweldig feestje op poten zetten ergens in Zuid-Hollan maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in Waddinxveen een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor . Wil je een amusant feestje op poten zetten ergens in Zuid-Hollan maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in Waddinxveen een zaal voor je bijeenkomst te huren. De verschillende zalen kunnen afzonderlijk en per dagdeel worden gehuurd.


Bij het huren van een cursuszaal zit het gebruik van beamer en scherm in de prijs inbegrepen. Ook is de prijs inclusief koffie, thee en frisdrank. Wij zorgen voor een surprise act en leggen je extra in de watten. Dus: Happy Birthday in 2ndfloor.


Ook is het mogelijk om de zaal helemaal af te huren bel of mail voor meer info! Het was zo fijn om een sfeervolle trouwlocatie zo dichtbij onze woonplaats Waddinxveen te vinden. We zijn blij dat we zowel de ceremonie als het trouwfeest op deze perfecte trouwlocatie konden houden.

Het is mogelijk om bij het SPB een van onze zalen te huren. Onze locatie wordt regelmatig gebruikt door instituten die cursussen geven op het gebied van de bouw, bouwonderwijs en veiligheid. Kijk gerust eens bij onze faciliteiten voor de mogelijkheden die er zijn bij het SPB en wat hier de . Dit kan na openingstijden van de binnenspeeltuin, ook in het weekend. De speeltuin is geschikt tot maximaal 5personen. Prijsinformatie Balzaal : Huur Balzaal : € 5- per uur (tijdens openingstijden).


Tarieven zijn bij gedeeltelijke huur naar evenredigheid. Jaarlijks wordt door het college van kerkrentmeesters het huurtarief bepaald. Er is een lift en een minder validen ingang. Hotel Restaurant Waddinxveen ligt vlakbij de prachtige Reeuwijkse plassen, waar men kan fietsen, wandelen, varen , en zeilen.


Zonnen kan op de strandjes aan het meer. Gouda met zijn historische binnenstad en de Goudse kaasmarkt is zeer de moeite waard om te bezoeken. Harmonie Excelsior heeft een eigen gebouw in Boskoop, op Biezen nummer 6. Deze zaal is te huren voor feestjes, vergaderingen en andere bijeenkomsten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts