donderdag 26 april 2018

Verschil tussen philips airfryer en tefal actifry

Wat is de beste hetelucht friteuse? Een Philips Airfryer of een Tefal ActiFry ? Wat zijn de voor en nadelen? Speciaal voor deze brandende vraag hebben we een video gemaakt met de top verschillen en overeenkomsten tussen een Airfryer en een ActiFry.


Welke Philips Airfryer moet ik kopen?

Daarnaast lees je mijn advies waar op te letten bij het kopen van een goede airfryer die past bij jouw wensen. Hetelucht friteuse kopen begint op . Met een hetelucht friteuse kun je gemakkelijk en vooral gezond frituren, bakken en grillen. We vergelijken de Philips Airfryer XL met de Tefal ActiFry Express XL. Toch zien ze er behoorlijk anders uit.


En er zijn nog wel meer verschillen. De Philips Airfryer brengt de Airfryers onder. Tefal en Philips zijn de pioniers van het airfryen, het luchtfrituren.

Inmiddels zijn er tientallen merken. Voor wie een friteuse niet dagelijks gebruikt -en wie doet dat nou? Ben jij op zoek naar een heteluchtfriteuse? Wij geven je graag advies.


Om het verschil in vetgehalte te meten, brengen we de zes porties naar de laboratoriumklas van de Hogeschool Rotterdam. De aardappelstukjes of frieten worden met een draaiende schoep langs de hete lucht gevoerd. Een of twee jaar later meldde Philips zich op . Ik zit te twijfelen tussen een actifry en een airfryer. Wie heeft een van die en hoe bevalt het?


Wil je een ActiFry kopen? Het bekendst is de Tefal ActiFry. Zo is er ook een ActiFry XL en zelfs een ActiFry XXL. Goed om te weten: de Tefal Airfryer bestaat niet: Airfryer is een merk van Philips.


In totaal zijn er modellen getest van Philips , Fritel, Tefal , Princess en meer. Actifry frituurpannen binnen Friteuse. Opvallend was het grote verschil tussen de verschillende modellen.


Zoals altijd was er een onderscheid tussen de modellen die als “beste uit de test” kwamen en “beste koop” voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

De laatste tijd hoor je het veel voorbij komen: frituren zonder vet. In eerste instantie leek het onmogelijk om lekkere frietjes te bakken zonder gebruik te maken van frituurvet. Maar ik kan je met recht zeggen, dat als je de beste heteluchtfrituurpan van dit moment zoekt, je toch echt uitkomt bij de Philips Airfryer. De verschillen zitten in het formaat en de bediening.


Het grote verschil met de Philips Viva Airfryer is de inhoud van het Airfryer mandje. Hieronder staan ze kort omschreven. Wanneer je deze twee Airfryers vergelijkt zal je merken dat het model . Our independent lab tests challenged the fryers to produce tasty golden chips and succulent chicken, so we could bring you our recommendation on . Deze Philips Airfryer is als best getest uit de bus gekomen bij de consumentenbond en is dus van het merk Philips. De naam zegt het al heel mooi: dit is een Airfryer die niet bang is voor de grotere producten.


Het is de tweede Tefal Airfryer in de lijst en hij mag dan ook . Tefal logo De airfryer van Tefal heet de ActiFry. Met de ActiFry kun je frituren, bakken en roerbakken (verrassing!) en dit alles slechts met één lepeltje olie. Ja, dat lees je goe om te bakken met de ActiFry gebruik je een lepeltje olie. Dit is een groot verschil met de andere airfryers , want die bakken geheel zonder olie.


Scheelt toch bijna minuten. In de Philips Airfryer kan met kg volgens mij bijna het dubbele aan inhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts