donderdag 19 april 2018

Wmf koffiemachine prijzen

Prijzen exclusief btw. Dankzij de kannenfunctie kun je met één druk op de knop verse koppen caffè crème of twee koppen cappuccino zetten. Vele aanbiedingen bij bol. WMF Koffiemachines koop je eenvoudig online bij bol. Koop of Verkoop wmf op Marktplaats.


Informatie over professionele koffiemachines voor horecaondernemers en bedrijven en instellingen op zoek naar kwaliteit en rendement.

Eens even kijken hoe deze presteert en er uit ziet. Vol verwachting pak ik de machine uit. Ik besluit toch de doos om te draaien en de zwaartekracht zijn werk te laten doen. WMF en 3x reinigingstabletten merk WMF totaal nieuwprijs was rond 100€ , mag weg voor 50€.


Dat alles heeft gezorgd voor duizenden tevreden klanten. Het productenaanbod van WMF is dan ook ongekend breed. Ongeacht capaciteit, locatie en koffiesoort : er is altijd een topmachine die aan de eisen van . Maar ja, wellicht valt het wel .

Elke koffiemachine is uniek en een specialist voor de meest uiteenlopende eisen in de horeca en het bedrijfsleven. Ook vandaag de dag nog worden alle WMF koffiemachines uitsluitend in Geislingen gemaakt. Made in Germany ten voeten uit. Al bij de eerste aanblik maakt het baanbrekende ontwerp en het intuïtieve touch . Deze moderne machine ziet er niet alleen prachtig uit, hij is ook nog eens voorzien van de meeste handige technologische snufjes voor de beste resultaten. WMF automaten staan voor koffie met Duitse degelijkhei precisie en kwaliteit.


De prijs vergelijk site van Nederland! Alles snel en eenvoudig, simpel door één . Bepalend hierbij zijn capaciteit, locatie en . Geschikt dus voor grote kantoren waar ook regelmatig gasten worden ontvangen met een kop koffie. WMF Bistro, voor de veeleisende ondernemer. Ervaar het comfort van de perfecte cappuccino of willekeurig elke andere koffiespecialiteit , met één druk op de knop. Maak moeiteloos een chociatto met de geïntegreerde cacao-optie.


En of dat allemaal nog niet genoeg is, reinigt het PlugClean-systeem aan het einde van de . WMF is een bekende leverancier van koffiemachines voor op het werk of in bedrijfsachtige omgevingen. Het zijn degelijke en betrouwbare koffiemachines. Bij Beukenhorst Koffie koopt u altijd een WMF.

Deze machine heeft afsluitbare koffiemolens , automatische kopjeslift, controle verlichting, 2V, vaste wateraansluiting met afvoer en gedoseerde heet wateruitgifte. Toevoegen aan bestellijst. Waarom kan ik geen prijzen zien? Volautomatische koffiespecialiteitenmachine voor Espresso De machine is uitgerust met LED lampjes, een touch screen display, automatische reinigingsprogramma, uitgifte voor heet water, registratie van ieder afname en droog residu.


Leverbaar met geïntegreerde watertank . Door de samenwerking met WMF kan Café del Mar haar cliënten voorzien van ultieme apparatuur om het beste uit haar prachtige koffiebonen te halen. Met haar brede assortiment .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts